A mnie leń dopasł, nawet kompa wczoraj nie włączałam bo w tym pokoju tak gorąco jest a u mnie fajnie chłodno więc dzisiaj rano siadam bo też się upały zapowiadają

już 2 dni do mojej wizyty ale się ciesze nie mogę się doczekać dzisiaj mi się śniło że poszłam do mojej lekarki na usg a ona zaczęła mnie badać przy wszystkich pacjentach

i w sumie 4 godz czekałam na usg aż wreszcie nawrzeszczałam na nią i sobie poszłam, ale przynajmniej dobrze mi się spało bo nawet nie słyszałam jak mąż do pracy wychodzi
jak na razie siusiu wstaje 1 raz w nocy ale mi się już nie chce, tak nie lubię w nocy łazić, a budzę się zawsze z pełnym pęcherzem i brzuchem twardym bo chyba trzymam instynktownie ile się da
Shiva, szkoda że nie masz poprawy z tą szyjką, u mnie pojawiają się skurcze rzadko ale za to takie mocne że mnie wykręca, no ale takie mam ok 3-5 dziennie więc chyba nie są groźne ale zapytam lekarki w sobotę, mam jeszcze się zapytać ją o szkołę rodzenia kurcze za dużo mam pytań i znowu połowę zapomnę
o a wczoraj mi się śniło że będzie 2 syn

raz tak raz tak mi się śni ciekawe czy sie w końcu dowiem co tam się kryje
mam już kombinezon na 56 za zime dla dzidzi różowy bo taki dostałam ale jak będzie chłopiec tez będzie w nim chodził, bo chyba raczej nie opłaca mi się na 2-3 miesiące innego kupować bo też przecież na spacery nie będę latać z nim po śniegu