Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 mar 2008, 13:23

Zborra,no zakup okazyjny nie powiem!!!...a nie sa to jedyne buciki takie do nauki chodzenia co?chcesz jej jeszcze kupic cos tylko dla jej stopki?nowego mam na mysli?...bo podobno lepiej butow po kims nie nosic bo one profiluja sie podczas chodzenia....i nie boisz sie kupowac bez przymiarki?choc cena nawet jakby nie lezaly to nie jest stratą jakas wielką....Powiem Ci ze my mierzylismy najpierw inne i nie lezaly jak trzeba...wiesz moze bym i je zalozyla i by chodzila ale nie byly by wygodne i zdrowe jak trzeba...i dopiero po starannej przymiarce cos dobralismy...

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 mar 2008, 15:59

Hello,
A ja dzisiaj nie wyspana bo mały znowu budził się c godzinę :( A zębów jak nie widać tak nie widać. Mam nadzieję że w końcu wyjdą.
Glizdunia super Majyeczka. I ja muszę mojemu malutkiemu kupić te kółka może będzie chciał się tym bawić, bo teraz najbardziej lubi samochody :) AAA i butki śliczne.

Zbora te butki też mi się podobają. I uważam że wcale nie muszą być nowe. Takie małe dzieci ich nie nidszczą a chodzą w butkach bardzo malutko więc pewnie i tak się one tam w środku nie zmieniły. Ja na razie pożyczyłam od koleżanki butki i malutki w nich chodzi i nie widzę żeby było coś nie tak.

A my kupiliśmy wczoraj w końcu większy fotelik. :ico_brawa_01:

Nareszcie mały będzie miał więcej miejsca. Teraz muszę się porządnie rozejrzeć za wózkiem, ale to jak przypływ gotówki będzie :)

Życzę miłej niedzieli wszystkim.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 mar 2008, 16:19

i ja juz w domciu, dzis szybko zleciało...kruszynka sie wlasnie obudziła, wiec trzeba sie zajac dzieckiem..pogoda u nas super, ale humor zas juz mam zdupiony, wiec raczej nigdzie sie nie wybiore..ide zrobic tez łyczka kawki..

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

09 mar 2008, 17:05

hejka ...
no buty rózowiutkie .. zazdroszcze wam tego hmmm. ... ładne ... ale nie wiadomo czy dziecko ze zdrowa stopa w nich chodziło ... no i chyba duzy rozmiar ... moj Filip miał ponad 1,5 roku jak nosił 21 i duzo w nich chodził .. a nawet biegał ....

ja juz po rodzinnym obiedzie teraz czas na zmywanie ....

[ Dodano: 2008-03-09, 16:08 ]
http://docs.google.com/TeamPresent?doci ... true&pli=1
polecam :ico_oczko:

a mnie dzis rano o 9 zaskoczyła paczka z USA ... i dostalismy karton ubran ...... pozniej porobie zdjecia... ale poprostu bombowe .... :-D :-D

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 mar 2008, 17:29

No te butki to tylko tak, z głupoty w sumie...ale na pewno jak zacznie sama chodzić to ruszymy do porządnego sklepu po butki.
Patrycja pokazuj fotelik!!! jaki to?
KUlka ej, dałabyś trochę tych ubrań...

U mnie tak...mała spała ponad 2godziny...ale niestety znów nie je.....nic prawie tym razem.....więc czekam...
I boli mnie głowa okropnie...Idę, nudzi mi się.......może się zdrzemnę...choć mój Paździoch jeszcze baraszkuje...

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 mar 2008, 19:26

zborra jak mała zacznie chodzic to kup jej nowe buty
buty po kims to moze sobie nosic dorosły ktory juz ma uksztaltowaną stopa ale nie dziecko
u nas kiepsko bo ja chyba chora coraz gorzej sie czuje
mała w nocy plakała prawie godz
najpeirw dostala pic a piotem musiala zjesc 140ml i dopiero po godz zasnela
na rekach u mnie
jestem padnieta

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

09 mar 2008, 20:02

a ja juz polozyłam dzieci spac .......

bo od 5 40 mam dosc !!!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 mar 2008, 20:36

a Milcia zasneła w drodze ze spaceru i znowu jeszcze spika, mam nadzieje tylko ze zaraz sie obudzi i pojdzie normalnie spac, po kapieli i mleczku, bo inaczej zas ja kapiel minie :ico_noniewiem:
Humor nadal do d..wiec nie przygnebiam..

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 mar 2008, 20:47

ha dzień dobry wszystkich !
Całusy i :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla były solenizatów ..co ja się nie pokazywałam :ico_wstydzioch:
ale ja po integracji dla jednej z firm ( to ta 2 robota)- 130 osób ... i piwrwszy raz nie było mnie w nocy na noc :ico_szoking: ..Duży sobie poradził :-D
ja 4 kilo chudsza .... ważę 4 kilo mniej niz przed ciążą ... duzo stresu ..duzo ... i wogole ostatnio u mnie było kiepsko.nie sypiałam po nocach ...nic jesc nie mogłąm ..generalnie kiepsko ... ale o ty póżniej ...
u nas ..6 zębów ... własnie ida ..
zbora - kup nowe .. niec sie stopka kształtuje - u nas juz sa - rozmair 21 ........ były 20 - ale za małe .... no..
kulka - pokaż zdjęcia !!
ide czytac .. :-D zaraz wracam

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 mar 2008, 21:55

Dobry Wieczór :-D

jestem

sto lat sto lat dla SOLENIZAZANTÓW :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: !!!!!!!!!

to co też idę czytać.. a co :ico_oczko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”