kochana...ja mam 2 chłopaków i po drugim powiedziałam sobie-DOŚC!margarita, a fotki??? Szkoda, że nie mam dziewczynki, bo od początku ciąży marzyły mi się kiteczki, wstażeczki, kolczyki, a zostały mi czołgi i traktory
ale przyszedł kiedys taki dzień,ze zapragnęłam jeszcze jednego dzidziusia i podswiadomie czulam,.że bedzie to coreczka...
no i jak widac sie udało
podejrzewam,ze chcielibyscie rodzenstwa dla Jasia...takze najpierw traktory,a potem lale:P
Emilcia tez była dzielna...a przeciez nie miała jeszcze roczku...twarde sa te nasze dziewczynyMaja była bardzo dzielna, w sumie tylko zamiączała
czyli dzisiaj...nie moge sie doczekacFota jutro
upały straszne,nie ma czym oddychac albo jest chłodna,albo za goraco...czy nie moze byc po środku...zeby kazdemu pasowało...?upaly niesamowite
Jejku jutro premiera trzeciej czesci Sagi, nie moge sie juz doczekac
ja za chwile zmykam do pracy,az mnie skreca jak mam isc do tego lokalu,niestety klima nie dziala jak nalezy i jest straszny zaduch
musze jeszcze troche wytrzymac
oby do urlopu.........................................................................
aha zostałam sama z Emi chłopcy zostali oddelegowani do mojej bratowej...co prawda wracaja juz w sobote,ale i ja i oni troszke od siebie odpoczniemy
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa