Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 mar 2008, 09:28

hej....jestem i ja ...u nas leje juz od nocy wiec nawet nie ma po co wychodzic z lozka...znaczy pospaloby sie jeszcze....dzis popoludniu do znajmych jedziemy zeby Maya mogla sie z jakims dzieckiem pobawic...bo ostatnio az piszczy ak widzi dzieci....no to mykam na sniadanko

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2008, 11:02

witam
dzis nastroj moj tak samo ponury jak wczoraj, wiec sie nie bede rozpisywac..
pogada znow bossssska,wiec spacer w planach..

glizdunia no u nas w pogodzie zapowiadali ze u was znow bedzie wiejnie i chłodno bo znow jakis niz znad Atlantyku sie cisnie na Wyspy.. :ico_noniewiem:
a z ta kupa to niezła jazda..moze jak tak wietrzycie ta pupe czesto to podstawiaj nocnik, a noz z głupoty sie nauczy.. :ico_noniewiem:

sikorko ja tez sie ciesze ze podoba ci sie na studiach i zycze wytrwania i powodzenia.. :-)

no to ide powoli sie zbierac..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 mar 2008, 12:13

....Maya poszla spac bez kaszki...fakt ze zjadla rano buleczkę...no ale bez kaszki?hmm...znow sie zaczyna niejadkowanie czy co?
u nas pgoda jak juz pisalam do bani...siedzenie w domku nas czeka az tatus wroci z pracy...a od jutra to juz wogole lipa bo A. zaczyna prace na 9.00 a konczy o 17.00 wiec caly dzien same...no oby pogda wrocila bo sie zakisimy w domciu...

Lady...gadaj co Ci doskwiera...cos mi sie wydaje ze dzien kobiet nawalil i teraz sie ciagna zle nastroje co?

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2008, 12:57

lady co sie dzieje??????
dawaj i mow co a my pomozemy

glizda akcja kupa nieziemska usmiełam sie do łez
moja na wczoranszym wietrzeniu nonono sie zesikała ale na szczescie moj szczeniaczek idzie albo pod stól albo na parkiet załatwic swoje potrzeby
nigdy na dywanie

wczoraj byli znajomy z zaproszeniem na wesele wiec 5 kwietnia sie bawimy :ico_brawa_01:

a ja bylam dzisiaj u lekarza i mam antybiotyk i nowy sterydzik do mojego zapchanego nosa

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2008, 13:18

nie bede sie zalic, bo to szkoda słów i waszych dobrych nastrojow, przychodze tu zeby poczytac i sie posmiac, jak np. z ost akcji Majeczki :ico_haha_01:
moja mała spika juz 2 godz, przeniosłam ja tylko na balkon, no bo ilez mozna jezdzic po tych moich małych Chwałowicach...po południu tez sie wybiore, o ile sie pogoda nie spieprzy, bo juz cos widze ze jakies zachmurzenie lekkie napłyneło, na jak dotad czyste, błekitne niebo :-)

no to jagodka sie pobawimy, bo my idziemy 29.03 na weselicho :ico_oczko: a bedziesz brała ze soba Jagodke??

glizdunia a to Arek jednak zmienił ta prace, ze teraz juz na rano chodzi??

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 mar 2008, 13:26

Lady...a nie pisalam ze zmienil dzial....ta sama fabryka tylko teraz z produkcji poszedl na magazyn i zajmije sie klikanie w komputerek i przewozeniem palet na wozkach widlowych....nie wiem nawet jak sie ta funkcja nazywa.hihihi...no i ma szkolenie 2 tygodniowe na rano a od poniedzialku juz wraca na nocki......

a weselicha..mmm...ale by sie poszlo...nie zapowiada sie nic w naszych rodzinach chyba ze my sie zmobilizujemy....

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2008, 13:38

lady nie bierzemy jej
sam slub jest jakies 20km od kalisza a wesele poza kaliszem wiec generalnie nie ma co jej ciagąc
mama moja sie nia zajmie
ona za to bedzie na dwoch komuniach pod koniec kwietnia i na poczatku maja to sie nabawi
a ja chce troszke od niej odpocząc i napic sie :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-03-10, 12:40 ]
lady ale ty nam nie zepsujesz humoru a moze jak sie wygadasz to zrobi ci sie lzej

moje dzicie cos zaczelo marudzic wiec musze sie troszke nia zająć

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2008, 13:47

to wkleje wam pare fotek Milenki
Obrazek
Obrazek
i jej nowe minki
Obrazek
Obrazek

jagodka moze i by było lzej, ale jakos nie umie na ten temat pisac, po prostu mi :ico_wstydzioch:
no a ja sie zastanawiam czy małej choc na chwile nie wziac, bo w sumie nie byłoby problemu, zeby ja potem odwiezc i nie jest to tak bardzo daleko, ale jeszcze nie wiem co zrobimy...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 mar 2008, 15:43

Lady...no Mili coraz bardziej robi sie do ciebie podobna...a jaka fajowa jest...i te minki :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

u nas ciagle leje...Maya zjadla pol obiadku i na to wciagnela calego banana....i krzyczy na mnie teraz hihihi

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 mar 2008, 15:52

Ale tu dzisiaj pustki :ico_olaboga:
ladybird23, śliczna Milunia i jakie fajne minki robi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jagodka24, zazdroszczę Wam zabawy też chętnie gdzieś bym się pobawiła, ale jak na razie nic się nie szykuje

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”