Jagna30, to nasi mężowie pracują w tym samym mieście
u nas dzisiaj tez upał nieziemski, w domu mam 31 stopni, na dworze nie wiem nawet bo wyskoczyłam tylko pranie powiesić, nie zaglądalam juz na termometr, ale moze lepiej nie wiedzieć.. Czytałam prognoze pogody na
www.new.mete.pl i piszą. ze jutro ma u nas padać i ma byc ochłodzenie do 20 stopni, mam nadzieje, ze się sprawdzi, do tej pory nie moge narzekać na te prognopzy pogody, sprawdzają się w 90% no i są robione pod konkretne miejscowości, więc dokładnijsze niż takie "ogólnokrajowe".
Ja dzisiaj półprzytomna chodze, tak mi sę chciało spać koło 10, że myślałam ze ja usne pierwsza, a Jaś zostanie sam sobie, ale jakimś cudem wytrwałam, pospaliśmy sobie razem z 1.5 godzinki, nie powiem że czuje się jak skowronek, ale jest lepiej.
Musze jeszcze wymyślić coś na obiad, ale kompletnie nie mam pomysłu co i jak, w ogóle jak wchodze do kuchni, to już mi się odehciewa, okno mam od południa, więc skwar nieziemski.. najgorze jest to, ze zjadłabym sama nie wiem co.. Otwieram lodówke i niby wszystko jest co powinno w niej być, ale jednak nic nie ma..
yoanna, i tak podziwiam, ze w taką pogode chce Ci się srednio, bo mi się nie chce w ogóle nic..