Kocura Bura ja tez mgr administracji, specj. europejska i co mi po tym..

szkoda slów, a niby praca miala byc wszedzie..kazdy urzad, kazde biuro itp i co..nonono..na szczescie udalo mi sie zalapac tu gdzie pracuje, ale przyszlosc nie pewna..zrobilam podyplomowke z bhp i systemow zarzadzania bezpieczenstwem i co mi po tym..nic..bo nie mam znajomosci, zeby sie gdzies wkrecic do jakiejs firmy..
teraz na rynku pracy bardzo porzadane sa konkretne zawody, a nie uczeni, wiec jak masz dryg do czegokolwiek na czym mozesz dorobic np fryzjerstwo, kosmetyka, krawiectwo to probuj..bo mnie akurat nic takiego nie pociaga
Zirafka i szkoda mi ciebie ze sie marnujesz, a ja z obserwacji widze, ze jak ktos nie ma podejscia do ludzi to ludzie narzekaja, wiec ci wspolczuje
ja wlasnie lubie ten kontakt z ludzmi, jak po 15 kazdego m-ca robi sie zastoj do nastepnego m-ca to mnie ma rozerwac, a jak przychodza ludzie to co chwile sie cos dzieje
beti ja sie nie znam na masazach, ale slyszalam ze masaz moze przynic sie do odklejenia macicy, ale to gadki starszego pokolenia, nie wiem jak sie to ma w rzeczywistosci
a owsikami nie straszcie, bo to dziadostwo ponoc, wlasnie jak jeden do domu przyniesie to leczyc sie musi cala rodzina i jest to dosc uciazliwe
ja z Mila nie mam problemow, bo ona chyba po tatusiu ma wydalanie, bo potrafi nawet po 5 razy dziennie kupke zrobic, nie za duza, ale kilka razy, problem wstrzymywania kupki nie jest nam na szczescie znany