My po wizycie u lekarza, niby od paru dni było lepiej, a wczoraj po kąpieli mała płakała ponad 2h, potem o 4 godzinna powtórka

Polecił mi krople gripe water no i mowił, ze Delicol mogę wypróbować, ale jeżeli chodzi o nietolerancje laktozy to zdarza sie to bardzo rzadko (raczej to polityka firm farmaceutycznych), nie mniej jednak spróbujemy

A młodej się własnie przysnęło na macie

ania co do drzemek u nas jest ok. 9 jedna 30-40 min. ok. 11 jest zazwyczaj dłuższa do 4h, no i wieczorem czasem 30-40 min., ale zależy też od dnia, czasem śpi jeszcze wiecej, a czasem tyle co Milenka.
Co do piąstek to Liwia też namiętnie pcha, najelepiej jakby całe do buzi weszły

koroneczka fajnie, ze wieczór udany, a to lapanie mleczka musiało fajnie wyglądać.
murchinson fajnie, ze weekend udany, trzymam kciuki za nowe mleczko, choc słyszałam, że straszy zapachem wiec wyobrażam sobie jak musi smakować.
emilia co do snu pytałam dzis lekarza, mówił, ze dziecko w tym wieku powinno spać 2 razy po 1-1.5h, ale to oczywiscie sprawa indywidualna.
U mnie też tak jest, że jak Liwia wyspana to jest wesoła, a jak nie spi, albo spi niespokojnie to po 0,5h ziewa i już marudzi.
markotka to Krzysiu też nieźle sobie waży

A ta szarlotke sypaną robiła ktoraś na blaszce, a nie w tortownicy???, ciekawe to ciasto, a smakuje tak jak normalne zagniatane czy inaczej? muszę robić