ćwiczenia zrobione:)
Czyli że jak mojej małej to zejdzie to czasem będę mogła się napić kawki z małą ilością mleka ?
Aaa i proszę na pisz mi ty i ellibell co jecie
pozatkowo cieżko mi było, ale teraz jakoś daję radę, dużo rzeczy robię na parowniku, wrzucam sobie pierś kuraka, warzywka jak marchem kalafior i brokuł (to toleruje mój syn jeszcze jako tako) i np. ryż, kaszę gryczaną czy jęczmienną i do tego sosik np. pietruszkowy i obiadek superowy nawet eliza wcina, oczywiscie bez przypraw jakich kolwiek, bo tak lubimy. Gotuję zupki, rosołek, buraczkową, krupnik (na dniach pomidorówke spróbuję)
makarony jadam ale nie często i ziemniaki w różnej postaci, najlepsze z piekarnika, ja lubię takie z worka, i np. do tego nóżki z kury, no i mleko zastapiłam sojowym i jogurty tez sojowe i masło zastapiłam takim wolnym od laktozy, sojowe najlepsze albo z oliwy z oliwek.
Wędline jaką chcesz oby nie z wołowu=iny czy cielęciny mi przypasiło gotowana szynka i z kurczaka u nas takie pakowane są. albo w plastrach kupuje też, nawet pasztet jadłam bo już miałam wielką chęć i paróweczki małe sokołowa jeszcze czasem jadam.
Ogółem mój syn dużo nie toleruje, sałata odpada, pomidory i ogórki też, nawet na szpinak gotowany miał coś, ale jutro zamierzam spróbowac znów z makaronem zrobię:)
Nie jest źle, ale kilka tygodni to suchy chleb jadłam, albo te chlebki sprasowane i ryżowe (to nadal jadam jako deserek) i płatki owsiane ale na wodzie. Co lepsze nic nie schudłam nawet mimo takiej zmiany diety, jak spadło po urodzeniu 10 tak stoi waga w miejscu mimo diety i ćwiczeń:(
[ Dodano: 26-11-2011, 23:09 ]
Jak tam dziewczyny ćwiczenia idą??:D
Ja dzisiaj skończyłam na 6. Na MelB mi sił brakło
zrobione i jedno i drugie, ale MelB jakaś lekka ostatnio jest:)tak mi dobrało ćwiczenia ostatnio:)
[ Dodano: 27-11-2011, 08:43 ]
doberek niedzielnie, ale u nas wiatr okropny, smietniki powywracane i nasz mega wielki eukaliptus sie ugina az strach ze na dom spadnie
miłego dzionka mamuśki. Ja dziś bez planów, mąż nadal obolały ledwo chodzący więc nawet wspólnie nie możemy czegoś zorganizować. Ja później może przejdę sie do kolezanki i tyle