Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 14:21

Ania_R, ale ta Twoja córa śliczna :-) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: modelka prawdziwa :-)

ja lecę zabierać się za dalszą pracę... trafiło mi się zleconko za parę złotówek, więc działam :-D

miłego popołudnia Laseczki :-)

Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

01 gru 2008, 14:24

ananke, super galeria :ico_brawa_01:

Miłego dzionka :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 17:33

ananke, super galeria :ico_brawa_01:
dzięki dzięki :-)

Agatka też by mogła się odnaleźć na nk, bo Edytkę już mam :-)

ja popisałam jeszcze chwilkę, potem trzasnęłam drzemkę i normalnie teraz czuję się ok :-D mam chwilkę na kawkę przed kompem, bo na obiadek to tylko pierożki odsmażam :-D

a jak tam u Was dzionek leci??

Edytko, jak się czujesz?? mam nadzieję, że niebawem znajdziesz chwilkę, żeby nam tu popisać wrażenia :-) i wrzucić jeszcze kilka fotek Młodego Twojego :-) jak on ma w końcu na imię?? :-D

Awatar użytkownika
Ania_R

01 gru 2008, 17:55

Jestem padnięta - wracałam z Madzią 40 minut ze szkoły jak idze się normalnie 5 :ico_szoking: :ico_olaboga: Ostatnio Madzia kompletnie się nie słucha :ico_placzek: :ico_olaboga: Najpierw nie chciała wracać, a potem jak ja odchodziłam to zaczynała płakać i tak całą droge! Przyznam że w ciaży i cierpliwości nie mam już tyle co przedtem. Zmarzłam i jestem załamana jej zachowaniem :ico_placzek: Nie wiem co jej sie ostatnio stało - nigdy tak się nie zachowywała :ico_olaboga:

poccoyo

01 gru 2008, 18:02

no hej...

co by tu opowiadac...
poród był szybki... i nie taki jak sobie wyobrażałam...
o 8 rano dostałam regularnych skurczy, posiedziałam w wannie, i jak wyszłam musiałam sięszybko ubierać bo czestotliwość się zwiększała...
były co 1,5 min...
kolega podjechał, posuszyłam włosy... ubrąłam czapeczkę i z kwasną miną wsiadłam do samochodu... kumple z K wyglądali na conajmniej dwóch macho ... bladzi struchlali... hihihih
no i
szpital...
witaj mnie dwie położne z uśmiechem na twarzy...a ja do nich
im not happy person today...
i po 40 min zaczeły się parte... dostałam gaz&air... super sparawa...(podobno wciągałam to jak nałogowiec z kilkuletnim doświadczeniem)... on naprawdę pomagał...
po trzecim skurczu partym mały miał już główke na zewnątrz... i jeszcze jeden skurcz... na kóry troszkę czekaliśmy...
małemu spadało już troskze tętno...
i preeeeee...a on wyszedł jak to mówiłam z siła wodospadu... heheeh
no i się okazało że miał wielkie szczęście bo na pępowinie miał SŁUPEŁ...
malutki ma 9punktów a skali abgar...po min juz 10...
wazył 4200g i mierzył 52cm...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 21:48 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 18:03

Przyznam że w ciaży i cierpliwości nie mam już tyle co przedtem. Zmarzłam i jestem załamana jej zachowaniem :ico_placzek: Nie wiem co jej sie ostatnio stało - nigdy tak się nie zachowywała :ico_olaboga:
Anuś, ona niestety czuje, że traci panowanie w tym królestwie.. mój Młody też rogi pokazywał, jak mi się brzuch uwydatnił i rozmowy o dzidziusiu stały się nagle takie prawdziwsze, realne jakby, noo, co ja się natłumaczyłam to moje... pomogło mi danie mu większej uwagi.. kilka rzeczy dla dzidzi wybierał ze mną, itd... i przeszło mu.. może Twoja Madzia też przechodzi już pierwszą fazę zazdrości o dzidzię?

[ Dodano: 2008-12-01, 17:05 ]
poccoyo, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zaczaruj mnie - ja też tak chcę - trzy parte i po sprawie.. heh.. szczęściaro :-D

Awatar użytkownika
Ania_R

01 gru 2008, 18:15

poccoyo, super że tak szybciutko :ico_brawa_01:

ananke, Madzia tez wybiera z nami rzeczy dla dzidzi, sporo o niej mówimy i ona też i to bardzo pozytywnie. Mówi że będzie się opiekowac itd., głaszcze mnie po brzuszku i wogóle. Problem chyba w tym że my z mężem poświęcamy jej chyba za dużo uwagi. Jest naszym pępkiem świata i czasem poprostu to wykorzystuje...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 18:17

Problem chyba w tym że my z mężem poświęcamy jej chyba za dużo uwagi. Jest naszym pępkiem świata i czasem poprostu to wykorzystuje...
noo, może też tak być... ale nie wiem, co w takiej sytuacji zrobić...

poccoyo, imię wybraliście?? :-)

Awatar użytkownika
Ania_R

01 gru 2008, 18:19

ale nie wiem, co w takiej sytuacji zrobić...
no ja właśnie też :ico_placzek:

poccoyo

01 gru 2008, 18:46

imię, jeśli siędo dnia rejestracji nic nie zmieni... to będzie Dawid...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 21:49 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Pozostałe”