Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 paź 2010, 19:16

a co do muzyki...w tej ciązy byłam na koncercie Metallici :ico_haha_01: :-D
a ja w ogóle słucham rocka, śmieszą mnie teksty, że niby w ciąży należy słuchać spokojnej muzyki poważnej, bo to dobrze wpływa na dziecko. Ja przy takiej cholery dostaję, a to na pewno nie wpływa dobrze na dziecko :-D
u mnie robota wrze .Czuję się tak sobie no ale co tam,trzeba...
Pomalowane,popakowane...a to czekanie wkurza już bym chciała na nowym sie urządzać :ico_haha_01:
zubelek już bliżej niż dalej

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2010, 20:17

Agnieszka26, no niestety malowałam...nie było wyjścia bo zaraz trzeba się wyprowadzać .a że kiedyś sami zrobiliśmy kolory i trzeba wrócić do kremowego,taka umowa.
M pracuje do 5 a wieczorami ciężko malować więc kuchnie sama malowałam w piątek,resztę w niedzielę malowaliśmy razem no i dywany prał M.Teraz pracuje to jak pakuję wszystko ale to już nie cięzko.
gaga22, ja też wolę rocka niż poważną muzykę :ico_haha_01:
ale tu niby chodzi,że na mózg dziecka dobrze wpływa ale jak nas wkurza to i dobrze na małe nie wpłynie nie? :ico_haha_01: chyba żeby słuchawki na brzuch położył żeby małe słuchało a my nie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2010-10-04, 20:20 ]
aaa na moim suwaczku pięknie się 7 kwiatuszek otworzył :ico_brawa_01:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 paź 2010, 20:54

aaa na moim suwaczku pięknie się 7 kwiatuszek otworzył
oj naprawdę cudny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Gratuluję, jeju jak to mało czasu nam zostało do rozwiązania :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2010, 21:43

buzok14, aj no malutko.Mam na pulpicie suwaczek ile dni zostało to równe 3 miesiące i 3 dni...więc za 4 dni będzie poniżej trzech i jakoś trudno mi sobie wyobrazić ,że będzie napisane do porodu 2 miesiące,3 tygodnie i ... dni ... :ico_noniewiem: no przecież to zaraz :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Agnieszka26
Śmigam już bez trzymanki po forumku

05 paź 2010, 08:36

zubelek, No to pijemy za ten 7 kwiatek :-D :564: Tak z rana na lepsze samopoczucie :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A ja uwielbiam Regeton i to też nie jest jakas za spokojna muzyka :ico_noniewiem: Powiem wam że mały nie ma nic przeciwko....

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2010, 09:10

zubelek siódmy kwiatuszek :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: o rany szok, coraz bliżej :ico_olaboga:

a ja to nawet jeszcze o porodzie nie myślę, jakbym w tej ciąży miała chodzić wiecznie :-D :ico_puknij:
A ja uwielbiam Regeton i to też nie jest jakas za spokojna muzyka :ico_noniewiem: Powiem wam że mały nie ma nic przeciwko....
mój mały też nie ma nic przeciwko Metallice z orkiestrą symfoniczną i to puszczonej na pięciu głośnikach i subwooferze :-D Bartkowi też nie przeszkadza, no ale on też już w brzuchu się przyzwyczaił
ale tu niby chodzi,że na mózg dziecka dobrze wpływa
tere fere, jakoś mnie to nie przekonuje :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2010, 11:02

tere fere, jakoś mnie to nie przekonuje :ico_noniewiem:
mnie też :ico_haha_01: :ico_haha_01:

witam :-D
piję kawkę i idę myć okna i łazienkę,dziś kolejna osoba przychodzi oglądać dom,włascicielka powiedziała,że jak wynajmie jeszcze w terminie trwania naszej umowy to odda nam różnicę a to zawsze coś ,więc się staram i modlę żeby babka wynajęła :ico_sorki:

jestem już trochę zmęczona ,zwłaszcza że się nalatam góra dół i na dole też tyle szwendania w końcu gotować też trzeba :ico_haha_01:
No ale za parę dni będzie po wszystkim.

Jeszcze sobie wymyśliliśmy że w nowym domu położymy panele na piętrze tzn mieliśmy to w zamiarze ale nie teraz ale jednak chyba teraz...tyle że M potrafi sam tzn ze mną :-D więc na montażu zaoszczędzimy no ale trochę roboty nas czeka :ico_noniewiem: ale za to będzie pięknie :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2010, 11:10

czesc
brrrr

dzis u nas wieje niezle
rano bylo zaledwie 3 st brrr mroz!!! brrrr
wymarzlismy troche na przystanku, bo pierwszy bus naam zwial (leon sobie posiedzenie na toalecie urzadzil przed wyjsciem hehe)

niesmialo pojawia sie slonce.. moze choc tyle ciepelka

wczoraj rowniez wialo
ale mocno grzalo i bylo nawet przyjemnie, bo sobie urzadzilismy dluugie spacery z Pkola

za chwile jade na cwiczeniaa. polatam troche po sklepach. urzedzie itd i pojade prosto do Pkola po 15stej wiec w sam raz hehe

w niedziele zabralismy leonkaa pierwszy raz do kina
tzn nie liczac 30minutowego seansu w 4D

teraz 1,5 godz musial wysiedziec i nawet sie wkrecil w "żółwika sammy"
ja w tym czasie pobiegalam z kumpela po Galeriach handlowych i na kawe jeszcze wstapilysmy hehe

Zubelek bedzie pieknie. juz niedlugo!!!

gaga ja tez moge w ciazy chodzic wiecznie... do porodu sie nie sspieszy hehe

pozniej poczytam wiecej co u was
pa

Aniula

05 paź 2010, 11:20

zubelek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 7 kwiatuszek
A ja stawiam :ico_tort: za kolejny cudowny tydzien :ico_ciezarowka:

Agnieszka26

05 paź 2010, 13:20

Aniula, Jak zdrówko kobiwtko? No i za 24 tydzien :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2010-10-05, 13:21 ]
jestem w domku :-D :ico_brawa_01: Ale fajnie cieszę się dlatego że to oznaka iż naprawde wszystko wporządku i nie będę jeszcze rodzic :-D :ico_brawa_01: :gitara:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”