Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

29 mar 2012, 12:54

dziękuję za komplementy o Tobiku :ico_sorki:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 mar 2012, 12:55

evvelka, to juz jest normalnie. koncowka jest nagorsza i najbardziej sie dluzy

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

29 mar 2012, 13:09

evvelka, to juz jest normalnie. koncowka jest nagorsza i najbardziej sie dluzy
noo masakra.. wyprasuje 2 rzeczy i musze usiasc bo mi słabo i goraco co chwile.. :/ a maly tak kopie ze zaraz mi w brzuchu dziure zrobi...;/

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 mar 2012, 13:13

evvelka, uczucie gorąca na końcowce to standard:-) Prasuj na siedząco nie masz takiej możliwości ?

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 mar 2012, 13:28

alez cudny synus binius nie mogę sie napatrzec :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
- my tu wszystkie tak na malego Patryczka patrzylysmy wyglodnialym wzrokiem,bo to bylo pierwsze "nasze" dziecko :ico_oczko: I kazde kolejne nas :ico_ciezarowka: rozczula i zazdroscimy :ico_oczko:
to normalne ze tak nisko?
- chyba juz na tym etapie tak bedzie,mam to samo :ico_oczko:

su - czekamy na was :ico_sorki:

Poszlam na zakupy z Zuzka,oczywiscie mnie naciagnela na kredki i kolorowanke,ale dzieki temu mialam ja w sklepie z glowy,bo porobilam zakupy,a ta siedziala i rysowala :-D Ale jak wracalam do domu,to juz brzuch ciazyl :ico_wstydzioch:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 mar 2012, 13:39

Poszlam na zakupy z Zuzka
i tak ci zazdroszcze tej zuzi. z moja sie nie da nigdzie chodzic bo zaraz krzyczy i sie rzuca. brak mi sil na nia

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

29 mar 2012, 13:40

Witam :-D
Sylwia powiem Ci tak- mój w 32tc ważył 2400g, a więc spokojnie, Twoje dziecię do największych nie należy.. no ale to moje cudo w 2 tygodnie to często 500-600g przybierało :ico_noniewiem: a co do położenia mi ginka tłumaczyła nawet na ostatniej wizycie, że dziecku z główką do góry łatwiej jest zejść w dół niż na odwrót.. dlatego on może w każdej chwili zejść w dół, ale jak już się usadowi główkowo to do góry nie pójdzie...
Ale jak wracalam do domu,to juz brzuch ciazyl :ico_wstydzioch:
no Ty nic lepiej nie mów- ja miałam dziś przejść dosłownie ze 100m do sklepu to normalnie zadyszka, brzuch cały boli, kłuje, mi gorąco, słabo :ico_olaboga:
wyprasuje 2 rzeczy i musze usiasc bo mi słabo i goraco co chwile..
ja sobie wzięłam krzesło z oparciem, pod lewą ręką kosz z praniem, pod prawą komoda co by ciuszki wyprasowane położyć, przed nami tv i mogłam tak pół dnia prasować :ico_haha_01: co jakiś czas przeszłam się wody do żelazka dolać i w ogóle było super- polecam takie prasowanie a nie na stojąco :-D
a ja mam takiego stresa dziś że szok- na 17 wizyta, której miało nie być :ico_noniewiem: ciekawa jestem czy coś się rusza dalej :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 mar 2012, 13:43

oj to lipa,moja generalnie jak na spozywke jedziemy to siedzi zawsze w wozku sklepowym i zaciesza,czasem jest klopot,bo jak cos wypatrzy np danonki to chce juz jesc i wez jej wytlumacz,ze nie mozna :ico_oczko: Ale juz sie nauczylam zgrabnie omijac "kryzysowe" dzialy i mozna fajnie z nia polazic - nawet dzis w szoku bylam,bo poszla do zabawkowego a ta tylko te kredki i kolorowanke chciala :ico_oczko:
Ale miala tez swoje odpaly jeszcze pol roku temu,ze wyla,bo ona chce juz teraz jesc np banana :ico_zly:
Andrzejek byl grzeczniejszy,ona widze jest taka bardziej rozpuszczona :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 29-03-2012, 13:44 ]
na 17 wizyta, której miało nie być
- oj to czekamy na wiesci,moj numer masz,prawda?

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

a

29 mar 2012, 13:44

evvelka, uczucie gorąca na końcowce to standard:-) Prasuj na siedząco nie masz takiej możliwości ?
nie bardzo bo na siedząco plecy mnie bolą mi najlepiej na leżąco ale w tej pozycji raczej ciezko :P Szymonkowe ciuszki wyprasowane ;) zostały mi koszule mojego chlopa ale to jutro moze:P wole sama je wyprasowac bo jak jemu bede kazała to trzeba bedzie nowe kupic, a wydatkow na dzien dzisiejszy mam sporo wiec wole sama to zrobic;) za to jak wroci to bedzie musiał umyc mi plecki i stópki :P

Mam mały brzuszek, ale bardzo podatny na skurcze i kurcze nic zrobic nie moge :(

[ Dodano: 29-03-2012, 17:23 ]
nooo nie wierze, ze tu tak cicho :P moze wszytskie poszły rodzic:P

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

29 mar 2012, 17:33

hejka!
Sylwia- nie martw sie, moja ola w 32 tygodniu ważyła 2200, a urodziłam ja w 39 z waga 3760, wiec moze Twoja dzidiz tez wielkoludem nie bedzie;)
Evelka i Ryba- czy Wy nie za bardzo szlejecie??? Macie jeszcze czas rodzić, a tu czytam o tych wszych skurczach i twardych brzuchach i martwię sie :ico_noniewiem:
Rybka- słodki synek, kochany :ico_haha_01:
Tibby- uroczy Tobik!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”