- my tu wszystkie tak na malego Patryczka patrzylysmy wyglodnialym wzrokiem,bo to bylo pierwsze "nasze" dzieckoalez cudny synus binius nie mogę sie napatrzec![]()
- chyba juz na tym etapie tak bedzie,mam to samoto normalne ze tak nisko?
no Ty nic lepiej nie mów- ja miałam dziś przejść dosłownie ze 100m do sklepu to normalnie zadyszka, brzuch cały boli, kłuje, mi gorąco, słaboAle jak wracalam do domu,to juz brzuch ciazyl
ja sobie wzięłam krzesło z oparciem, pod lewą ręką kosz z praniem, pod prawą komoda co by ciuszki wyprasowane położyć, przed nami tv i mogłam tak pół dnia prasowaćwyprasuje 2 rzeczy i musze usiasc bo mi słabo i goraco co chwile..
- oj to czekamy na wiesci,moj numer masz,prawda?na 17 wizyta, której miało nie być
nie bardzo bo na siedząco plecy mnie bolą mi najlepiej na leżąco ale w tej pozycji raczej ciezko :P Szymonkowe ciuszki wyprasowane ;) zostały mi koszule mojego chlopa ale to jutro moze:P wole sama je wyprasowac bo jak jemu bede kazała to trzeba bedzie nowe kupic, a wydatkow na dzien dzisiejszy mam sporo wiec wole sama to zrobic;) za to jak wroci to bedzie musiał umyc mi plecki i stópki :Pevvelka, uczucie gorąca na końcowce to standard:-) Prasuj na siedząco nie masz takiej możliwości ?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], PalmaKaply i 1 gość