Alka nic mi nie wiadomo czy się obsuwa. Ale jak wkładają to przycinają jakieś druciki i czasem to może uwierać podczas stosunku to wtedy trzeba przyciąć bardziej. A druciki sa potrzebne ginowi do wyciągnięcia spirali.
Natashka te z hormonami to koszt ok. 500-600zł. Ja jeszcze nie wiem. Narazie mam jeszcze pigułki, na ok 20dni. Po tym muszę się umówić do gina i wtedy będziemy decydować.
Monika mam koleżanke która ma ten sam problem z cyklami ok.90-100dni. przesrane po całosci
kurde jakie dlugie cykle ???
ja to mialam zawsze nieregularne i jak juz bylam mala to mi gina przepisala tabletki antykoncepcyjne bo uwazala ze sa najlepsze wiecbiore chyba juz z 10lat straszne wiem ale z przerwami :)
karolina24 pisze:tabletki antykoncepcyjne bo uwazala ze sa najlepsze wiecbiore chyba juz z 10lat straszne wiem ale z przerwami :)
a czy w ciągu tych przerw to jakie masz cykle
i czy nieregularne to wiecej jak 40 dniowe czy jeszcze dłuzsze miałaś
długo się starłas o synka przepraszam za te pytania
Frydzia a te 2 dni roznicy to nic... jak dziewczyny potrafia miec takie dlugasne 90 dc
no T sie odezwal, wyjasnilismy wszystko i humor sie poprawil i bedzie bara bara jka przyjedzie hehee, jak nie zrobi takiego numeru jeszcze raz
ale az terazze szczescia mi sie chce
ja nie wiem jakos wciaz na sama mysl o tej spirali boje sie... ....chyba do konca zycia na tabletkach bede jechala, no chyba ze wymysla cos innego dobrego