fajna rzecz,a gdzie kupilas i za ile?Wiecie co ja kupilam taki termometr takie jakby duze jajko i ono zmienioa kolor i wyswietla temp w pokoju jak jest za zimno to na niebiesko sie zmienia a jak za cieplo to od zolci do czerwieni przynajmniej bede wiedziec jaka jest ta tamperatura
kupilam w TOYSRUS ale w MC tez widzialam byly po 19 Ffajna rzecz,a gdzie kupilas i za ile?
miszka pralam w normalnym proszku Ariel do bialych i niczym nie plukalam, ale moglam wlac tego plynu sensitiv to bylyby takie mieciutkie, pytalam sie poloznej i ona mowila, zeby prac w normalnym proszku, z reszta tutaj nie ma specjalnych dla dzieci.Mowisz Pati,ze wszystko doprane?A w jakim proszku pralas i uzylas w koncu plynu do zmiekczania?
super, ja tez chcialam kupic termometr ale nie wiem czy u nas takie saWiecie co ja kupilam taki termometr takie jakby duze jajko i ono zmienioa kolor i wyswietla temp w pokoju jak jest za zimno to na niebiesko sie zmienia a jak za cieplo to od zolci do czerwieni przynajmniej bede wiedziec jaka jest ta tamperatura
na razie lezaczek bujaczek nie bedzie Ci potrzebny, ja kupie dopiero jak maly skonczy 3 miechyprzeciez jeszcze nie mam tego bujeczko-lezaczka czy jak to sie nazywa
Dzieki,pojde zobaczyc!A sa duze przeceny w Toys'ie?Ja juz mam kosmetyki jezeli mobe Ci polecic to ,jezeli ma Ci kto przywiezc,w polsce jest swietny preparat do kapieli,juz natluszcza wiec nie stosuje sie zadnego dodatkowego nawilzania.Nazywa sie Balneum Hermal-dodatek do kapieli leczniczej.30zl-do kupienia w aptece.Zamiast mydelka ,oliwki i balsamiku,takie 3 w 1.kupilam w TOYSRUS ale w MC tez widzialam byly po 19 F
Teraz mi sie przypomnialao co jeszcze musze kupic....plyn do kapieli dla malej i balsamik i kurde przeciez jeszcze nie mam tego bujeczko-lezaczka czy jak to sie nazywa
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: sebszynia i 1 gość