Ja dzisiaj pierwszy raz odczuwam ruchy Oliwierka tak bardzo nisko i sprawia mi to ogromna radosc

A Wy nie myslicie co robic zeby przyspieszyc porod? Czy tylko ja glupieje pod tym wzgledem?
ja o tym nie mysle na razie bo musimy i tak do czerwca doczekacA Wy nie myslicie co robic zeby przyspieszyc porod? Czy tylko ja glupieje pod tym wzgledem?
hehe kochana na pewno nie wyszła mu głowka wiec spokojnieWogole boje sie ruszac to miejsce od kiedy polozna powiedziala, ze juz glowke wyczuwa,
no wlasnie tez mi sie tak wydaje, z drugiej strony to co ona tam innego mogla wyczuc, bo chyba nic mi tam nie wyroslo hehenie wiem co ta połozna tam czula ale gdyby głowka wychodziła to juz chyba urodziłabys dawno
Ja w pierwszej ciazy bardzo kombinowalam, zeby wczesniej urodzic, bardzo nie chcialam przenosic. A tym razem i tak wiem, ze wczesniej urodze, wiec nic juz nie kombinuje. Dzisiaj bylam u lekarza i mniej wiecej cesarke mam miec 9-11 czerwiec, za tydzien dowiem sie dokladna date i godzine. Ja mam ogolnie termin z miesiaczki na 16 czerwca a z USG na 18 czerwca, wiec bardzo sie ciesze, ze urodze wczesniej, przynajmniej sie dobrze nastawie psychicznie, to tylko 3 tygodnie:))) Mam czas na ostatnie zakupki i przygotowania. Lekarka dzisiaj mnie tez badala i moje dziecko ma wysoko glowke, wiec gdyby nie ta cesarka to juz bym po schodach chodzilaA Wy nie myslicie co robic zeby przyspieszyc porod? Czy tylko ja glupieje pod tym wzgledem?
to tak blisko juzDzisiaj bylam u lekarza i mniej wiecej cesarke mam miec 9-11 czerwiec, za tydzien dowiem sie dokladna date i godzine.
Zapomnialam dodac, ze wlasnie dzisiaj mam juz ostatnie okienko
mozna sprobowac w koncu to jeden z najprzyjemniejszych sposobow wypedzania maluszkaZ tym seksem to podobno nic nie skutkuje, nawet ostatnio przeprowadzone badania to potwierdzaja.
ja obstawiam albo CiebieJak ten czas leci, ciekawe ktora z nas pierwsza urodzi.
to dobrze, moim zdaniem warto zobaczyc co nas czekaJutro planuje pojechac do szpitala na zwiedzanie porodowki, bo taka mozliwosc jest w kazda niedziele.
JA STAWIAM NA CIEBIE...taka mam intuicje, ze bedziesz pierwsza z nas:))))Jak ten czas leci, ciekawe ktora z nas pierwsza urodzi.
No z zaskoczenia fajniej bo to jest taka specjalna data dla dzidziusia, no i wtedy jak boli to juz Ci bez roznicy co z Toba robia, myslisz tylko zeby szybko urodzic i nie byc w bolu. A ja bede jechala na cesarke normalnie bez bolu i...pewnie bede sie cala trzesla, bo to praktycznie jest operacja.to tak blisko juz w zasadzie z jednej strony super znac termin ale ja chyba zawalu dostałabym idac na cesarke tak to wezmie z zaskoczenia i nie ma wyjscia
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość