aniaj84 gratuluje synka
justysia super fotki, wiktorek na kzdym zdjeciu jakos inaczej wyglada, maly rozrabiaka
no i ty tez laseczka z brzuszkiem
ja mam cala komode przejrzanych ciuszkow na pierwsze 3-6 miesiecy ale musze poprac, u nas problem angielska pogoda, jeszcze ja pranie robie tylko w nocy bo mam jakas taka taryfe wiec rano jedna pralka, wczoraj popralam posciele bo pogoda ladna dzisiaj juz lalo, wiec ciezko trafic a w domu tak nie schnie jednak, ale ja poczekam jeszcze, poki co mam do prania dzisiaj dywan i ogolne sprzatanie bo niedlugo przyjezdza moja babcia i mama
amelka dzis mnie obudzila znowu kupa na nocniku i wycieraniem pupki, jak juz ja wytarlam i wymylam to mowi: mamusia cyk amelki baje i mamusia poloz sie
a teraz gadala z ciocia moja siostra i ona sie pyta jak sie czuje mama amelka mowi: mama toche lepiej, mama jecie toche chola
ja dzis ledwo mowie mam taka chrype ze szok
kupilam sobie wczoaj ta poduche w ksztalcie litery V i wogole nowepoducchy, przebralam posciel i spalam jak krolowa, wprawdzie nie cuzje zapchow i tlyko wierze na slowo ze ladnie pachnie ale mimo to spalam jak na chmurce
[ Dodano: 2010-08-10, 11:54 ]
mi tez puchna stopy niestety
ale bardzo bardzo mnie bola pachwiny i to najbardziej w nocy jak wstaje na siusiu
moj maz czul kopniaki czasem ale tez jak polozy reke to cisza, z amelka tez tak bylo my sie smialismy ze juz czuje respekt
jak sa poukladane wasze bobasy ????? mi powiedziala ostatnio polozna ze lezy w poprzek jak w hamaku rzeczywiscie ja czuje tylko takie mocne kopy po bokach, nie wiem czy sie przekreci jakos niedlugo czy jak bo z amelka bylo calkiem inbaczj, najgorsze z takim ulozeniem ze na ktorym boku nie leze to mnie wtedy kopie i to mocno
[ Dodano: 2010-08-10, 13:14 ]
wysprzatalam troche chalupke, kuchnie, lazienke, czekam az podloga wyschnie , ledwo zyje, pogoda brzydka, pada co chwilke, a ja mam dosc, jestem cala mokra