Buzok wspólczuje tesciowej
moja tez zazdrosna o to ze mamy lepiej, ale to az tak mnei nie rusza jak to , ze swojego 27letniego syna i psa traktuje jak bóstwo , a Mikiego i K jak trzeba bo rodzina
staralismy sie o dziecko 3,5roku to ciagle nam docinala, ze chce byc babcia, ze chce miec wnuka, ze mamy go robic, szebysmy sie pospieszyli, ze co tak dlugo itp
jak sie dowiedziala ze udalo sie to sie roplakala mysle w koncu cos przelamie bedzie super babcia yhy i na tym sie skonczylo
np jak ostantnio bylismy w Pl to moj maz dzwoni do swojej mamy i mowi, mama jestesmy to teraz bede cie codziennie przywodził do małego, a jej odp a po co?? co ja tam bede robic?? po co ja mam tam siedziec ?? wiec dla meza sie przykro zrobila
nawet nas na obiad nie zaprosila , wiec maz dzwoni i mowi do niej mama moze przyjedziemy do ciebei na obiad , a ona a no dobra to zapraszam
jak przyjechalismy sie z nia przywitac to pocalowalismy klamke bo stwiierdzila ze ladan pogoda wiec na dzialke poszla
a dla meza widze juz bardzo przykro
w koncu sie spotkalismy , to wziela pocalowala nas na przywitanie i tyle
zero zabawy z malym , tylko opowiadala jaki to jej sasiadki maja fajne dzieci, jaki to jej p[ies kupe zrobi, jaki jej mlodszy syn jest cudowny i zero pytania co u nas
pozniej jak poszlismy do auta to przez okno zobaczyla ze sasiadki stoja na podworku i krzyczy do nas czekajcie, i beirze mikiego na rece caluje, papa michaelku, babacia cie kocha i sie rozglada czy wszyscy slysza
jak przyjechala do nas na chrzciny to nic mu nie przywiozla i jeszcze myslalam ze mi chociaz przez ten tydzien pomoze w domu to siedziala jak dama , i ja musialam im gotowac sprzatac , dziecko bawic bo nawet na raczki go njie brala tylko siedziala w tv sie gapila
dzwoni specjalnie do nas by powiedziec ze jej mlodszy syn ma urzodziny i ze mamy mu przezent kupic i zyczenia zlozyc
a jak maz ma urodziny to nawet ona nie zadzwoni , bo ponzije pare dni po moim mezu ona ma urodziny i moj maz zawsze dzwoni a ona a ty chyba tez miales urodziny co?. to wszytkiego najlepszego
wiecie jak mi jest zal jak patrze jak ona tarktuje K