[ Dodano: 31-03-2012, 11:17 ]
evelka u mnie tak jest że jak się zapisywalan do przychodni to wpisywalam w kartę polozna srodowiskowa.. teraz muszę zmienić bo ta co była u kuby to okropny babsztyl
w przychodni w której należysz, gdzie masz wybranego lekarza rodzinnego powinnaś mieć również wybraną pielęgniarkę środowiskową oraz położną. I to ta położna przychodzi do ciebie, a nie za szpitala.a ja mam pytanie odnosnie położnej.. do przychodni trzeba pojsc złożyc jakies papiery zeby ona przyszla do domu?? to sie załatwia zanim ja wyjde ze szpitala? potrzebny jest do tego pesel małego czy jak? bo nie mam pojecia
jesli tak jest to bedzie probleeem.. bo ja naleze do przychodni w miejscu zameldowania czyli na drugim koncu mista niz mieszkam.. a do ginelokoga chodze prywatnie jeszcze gdzieindziej..w przychodni w której należysz, gdzie masz wybranego lekarza rodzinnego powinnaś mieć również wybraną pielęgniarkę środowiskową oraz położną. I to ta położna przychodzi do ciebie, a nie za szpitala.a ja mam pytanie odnosnie położnej.. do przychodni trzeba pojsc złożyc jakies papiery zeby ona przyszla do domu?? to sie załatwia zanim ja wyjde ze szpitala? potrzebny jest do tego pesel małego czy jak? bo nie mam pojecia
Tak przynajmniej jest u mnie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość