Zaraz uciekam na manicure, a do roboty chyba pojade już 29, bo 1 to sobota, nie będę pchac się na pierwszy dzień w kocioł

dobrze że teraz śpi to nadrabiam  :-)Smacznego Jasiu
 dobrze że teraz śpi to nadrabiam  :-)Smacznego Jasiu  
  Ale zawsze mu powtarzam że musze ciś z soba zrobić bo zwariuje
 Ale zawsze mu powtarzam że musze ciś z soba zrobić bo zwariuje    tylko dom pranie gotowanie i dzieci coś nam się nalezy od zycia
 tylko dom pranie gotowanie i dzieci coś nam się nalezy od zycia   zaraz mi to humor poprawiło
 zaraz mi to humor poprawiło napisałam taki dłuzszy i mi error wylazł
 napisałam taki dłuzszy i mi error wylazł  

jak takie babcie co to przy judaszu siedzą, patrzą kto po klatce łazi "
 jak takie babcie co to przy judaszu siedzą, patrzą kto po klatce łazi "  [/quote]
[/quote] no i przyznaje się czasem jestem taką babcią...bo jak mam chwilę czasu to siadam do komputera (przeważnie żeby wystawic ciuszki na allegro) i czasem czytam co tam u Was...i nie odpisuje bo przeważnie mam czas żeby przeczytac jedną stronę
 no i przyznaje się czasem jestem taką babcią...bo jak mam chwilę czasu to siadam do komputera (przeważnie żeby wystawic ciuszki na allegro) i czasem czytam co tam u Was...i nie odpisuje bo przeważnie mam czas żeby przeczytac jedną stronę  
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość