24 lut 2013, 09:12
hej kupilam wczorasj bebilon pepti skora dzis u malucha czystsza bo od wczoraj daje a swoj pokarm wylewam i zobaczymy czy kolki przejda... teraz musze wstrzymac pokam ale nie wiem jak bylam n izbie po tabletki i mi nie dal:[ gupek pojde dopediatry lub swojego lekarza..... a no i wlasnie dzis jestemw sumie na diecie boi juz nie zamierzam karmic bo wole miec szczesliwe dziecko bez skazy i kolek niz zeby sie meczyl przez to ze cos zjem itd a jadlampraktycznie ciagle marchew i ziemniaki i kurczak przy skazie .... takze ja juz moge dieytkowac tylko z cwiczeniami gorzej bo brak czasu ale mam vibro max moze zajde 5-10 minut na to:)
ale cyce mnie nawalaka wrrr sciagam mniej specjalnie by powstrzyamc lktacje samoistnie bo po tabltkaach zle sie czulam na wstrzymanie pokarmu, mam szalwie i bandaz ide sie xzabandazowac najgrsyz nawal to w nocy jest w dzien etam
tylko nie krytykujcie mnie prosze dlugo nad tym myslalam i zdecydowalam wiem z ewyjdzie to dla dobra mojego dziecka bo naprawd eniema roznicy czy karmione sztucznym czy naturalnym dzieci tak samo vchoruja......