Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lip 2007, 22:19

Ale mu wygodnie :ico_oczko: nie chce się zamienić z maluszkiem??

A ja siedzę, zamiast iść spać i odpocząć. Uciekam, nie ma co, jutro będę miała oczy na zapałki.
Dobranoc

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

28 lip 2007, 22:43

oj cisza tu dzisiaj. ........
wiec chyba zgasze juz swiatło .......

Sikorko jeszcze na ten pomysł nie wpadł......

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2007, 09:47

Witam....jakoś ponuro..I zapalam światło :ico_haha_01:

Majka, Karolek i Filipek śliczniutcy! na prawdę, reklama polityki prorodzinnej...

Ja wróciłam przed 8...Hania śpi, ja zaraz spadam jeść, bo zaraz mają być goście...Na których Glizduniu już nie mam cierpliwości, ale trzeba to znieść

Wczoraj przed wyjazddem ścięłam się z J...Znów szystko musiałam sama, nawet spakować jego szczoteczkę i przypomnieć o piżamie...A jaśnie pan spakował wózek do auta...I jeszcze mi wypomina, że przecież cóż ja takiego zrobiłam :ico_szoking: No nonono mnie poważnie :ico_zly: :ico_zly: Aż się poryczałam i chciałam zostać, ale...Pojechaliśmy i nie zamieniłam z nim ani słowa. Fajnie nawet było. Hanka grzeczna, spała na dworze do 20 z minutami, potem kąpiel w misce :-D było harcorowo! ale się udało. Poszła spać a my dalej na grilka...Elektroniczna niania miała dyżur :-D No a o północy nasze dziecię się obudziło i trzeba było karmić...chyba w obcym miejscu tak zareagowała. POtem spała już do 6...no i po7wracaliśmy. W domu J przeprosił...no i co ja z nim mam???

Pisałam do Gosi wczoraj, musiałam sie wyżalić...i oni też się pokłócili...co się dzieje babeczki???A!J mi jeszcze powiedział, że na jakąś terapię mnie musi wysłać! :ico_szoking: No po prostu komplement jak ch...
Dobra, idę zjeść, bo nie zdążę i porażka...

Miłego dnia...wejdę wieczorkiem...pa!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 lip 2007, 10:10

hejka
Maya juz spowrotem w lozku spi z tatusiem...a raczej tatus dopiero probuje zasnac-w nocy zawozil swoja kuzynke na lotnisko i teraz do 16.00bedzie odsypial!!!!!U nas spoko bez wiekszych starc ale juz naprawde grzeje mnie to zaworzenie,rozumiem ze trzeba sobie pomagac...ale ja mam A. tylko 1 noc w tygodniu po ktorej i tak poldnia odsypia!!!!same zale...ale widze ze u nas duzo lepiej niz u Was :ico_noniewiem:
W naszym przypadku dziecko chyba bardziej nas do siebie zbliza...tak mi sie wydaje...choc wczesniej bylo super..teraz poprostu jest inaczej...

Zborra,Gosia...no nie wiem co poradzic na te klutnie...niby mamy odpuscic...ale ja sama tak nie potrafie....tych kompromisow to latami chyba trzeba sie uczyc..

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2007, 10:21

Witajcie!

Ja dopiero dzis, bo wczoraj mielismy maraton...duzo pracy w domu i koło domu, a wieczorem filmik na kompie wiec nie miałam szans napisać, poczytałam tylko co u was i tyle.
Milunia budzi mi sie jakos w okolicach godz 2 potem 5 badz 6, nie wiem czemu sie tak przestawiła, ale wczoraj i tak sie zdziwiłam bo ostrą gadkę miałam z A. w sypialni, a Milunia nic, ani nie drgneła, czyli mówienie na głos jej wcale nie wzrusza.
Dowiedziałam sie ze mój maż chciałby bardziej eksperymentowac w łózku i ja to oczywiscie odebrałam tak jakby do tej pory beznadziejnie i kicha...chaja na całego...no ale jakos sie pocieszylismy i fajnie wyszło.
Dostałam juz okres wiec zaczełam antykoncepcje, moze za niedługo cos z tego wyjdzie...
To tak opowiastka na świeżo, na pewno sie uśmiałyscie
Wejde jeszzce potem, bo teraz do kosciółka czas, papa

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

29 lip 2007, 10:59

lady a jaki filmek na kompie ogladaliscie ?? macie cos fajnego ?? podesłałbys cosik hehe
a moze ktoras ma Plac Zbawiciela ???

Eksperymenty w łózku no no no ładne rzeczy tu sie dzieją ....
A moj Filus biega po dworze ,Kuba w lezaczku .l.. ten maluch moj normalnie juz sie smieje na głos ... i gada agrrrrrr agrrrr ....a nawet potrafi pisnąc hihihi .......

noc jak noc ...... minęła spokojnie

Zborra podzxiwiam Cie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Goscie , goscie i goscie .... no ale zyje sie tylko raz ....

Glizduniu a co wy tacy lotniskowi heheh ....

co do antykoncepcji to ja sobie spiralke zakładam ... a co ... chociaz troche sie boje ale podobno nic nie boli ....

dobra ide sie poszlajac po innych watkach ...
http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994 no i krwi troche dajcei

no i www.pajacyk.pl

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lip 2007, 11:53

a dzień dobry :-D
my wczoraj po kinie - pokłóciliśmy sie przed ..ale zażegnane i było fajnie - oczywiście pół filmu myślałam, czy sie nie obudził .. i sms-owałam do mamy :ico_haha_01: ale później sie wyluzowałam i byłam fajnie . :-D
teraz lece poczytac co tam u was i sie odezwe pózniej

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 lip 2007, 13:22

Hejki kochane dziewczynki

No to w końcu wpadłam...tu do Was. Wiem że strasznie sie zaniedbałam w odwiedzaniu TT ale naprawde jakoś cięzko mi znaleźć chwile na kompa, może przez te wakacje, wszyscy w domu, maz ma urlop więc cały czas gdzies łazimy jeżdzimy.

Dzieki Karolinko za troskę, nie wiedziałam że możesz się tak martwić o nas, to naprawdę bardzo miłe :ico_haha_02: :ico_haha_02:

Wklejam fotki z działki, bo tylko tam spedząmy tegoroczne wakacje, mielismy wyjechać ale po tym jak musiałam zjechac z Kingą do domu w te upały, na dworze było 35 stopni a w domku 15 więcej to dałam sobie spokój, z działki to 60 km a gdybym była na końcu Polki :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Ale za rok odbijemy sobie. :ico_oczko:

To wpadne później, już obiecuję..naprawdę. Buziaczki dla Was :ico_oczko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2007, 15:48

Kulka no nie wiem czy zakładanie spirali nie boli, moja siostra jak miała pierwsza zakładaną do z 2 tyg sie zwijała z bólu, teraz za 2 razem niby mniej bolało, a przy wyciaganie tez nie mile wspomina, ale ona od hormonów tyje, tak sobie wymyśliła i tak usprwiedliwia swoja wage, ale kto wie...
Jeśli chodzi o ten fim, to ogladalismy AMERICAN PIE 5- nieźle sie usmialiśmy :-D

Mama Dominka witamy w koncu sie odezwałaś, no dawaj te zdjecia z działki... hhmmm wakcje na działce, zawsze cos, to ja bym musiała w cały czas na ogrodzie być... :ico_nienie:

dokończę obiad i wpadne jeszcze...
moze któraś kolejna mamuśka sie odezwie.. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lip 2007, 16:01

mamo Dominika - no witaj ! :-D :ico_brawa_01:
Kulka - co do spirali - ja miałam - pisałm juz gdzies o tym - nie boli - wyciaganie tez nie
Sikorka - cudny Karolek!! :ico_brawa_01: :-D ten no.... dziękuje za komplement :ico_wstydzioch:
co do ściany w moim domu - ten kamień - kamień elewacyjny do domków :-D kupilismy w Obi bodajże - :-D - taki sam jest na barku - ścianie ( bo my mamy 1 olbrzymi pokój - gdzie jest kuchnia , salon, biurko do pracy i stół tzw. jadalniany )- to bedzie ze40 pare metrów .
moi rodzice pojechali ...fajnie ze byli - ktos mi pomógł przy małym .. zajał sie nim - a nei wiecznie ja ...ach...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”