wiecie mam taki problem i nie wiem co zrobić, może coś doradzicie....
teraz na Swięta chrzestny Julii strasznie się nią zajmował: nosił, całował, bawił się z nią- jest świetnym facetem i strasznie się cieszymy, że jest jej chrzestnym, ale mój synuś jest o niego zazdrosny

w dodatku jest policjantem wręcz jak idol dla Adrianka
chrzestny Adrianka to kawał du...ka

moje dziecko nawet nie wie jak wygląda jego chrzestny chociaż mieszkamy w tej samej miejscowości ....kiedyś po chrzcinach między nami a nim zaszła mała sprawa- on chciał mojego męża na swojego świadka na ślub, ale planował wszystko tak jakby mnie nie było.... zaprosił go na wieczór kawalerski a na panieński ja zaproszona nie zostałam, nie interesował się gdzie ja będę na tym weselu z kim będę siedzieć i jak jechać na przyjęcie weselne.... jednym słowem mąż mój się wkurzył i mu odmówił- choć faktycznie trochę za późno bo półtora tygodnia przed weselem, w efekcie byliśmy na weselu daliśmy prezent, ale on, w sumie oni nas nadal ignorują..(trwa to już prawie cztery lata)
na każde urodziny Adrianka robiłam dla nich zaproszenie- ale nigdy się nie pofatygowali

nawet kartki dziecku nie wysłali żadnej, także mój syn spotykając chrzestnego na ulicy nie wie, że to jego wujek a tym bardziej chrzestny---- poza tym on jak nas widzi to zawsze przed nami ucieka.....i co ja mam zrobić ?????? normalnie strasznie żal było mi mojego dzieciaka jak się dopytywał czy wujek Mariusz to jego chrzestny (chrzestny Julii), chociaż chrzestną Adrian ma cudowną to jednak jakoś tak dziwnie

co ja mam mu powiedzieć....o zobacz tam stoi Twój chrzesnty.....
[ Dodano: 2008-03-26, 11:14 ]
za dwa tygodnie mój Adrian ma urodziny i czy powinnam zrobić zaproszenie pójść do niego zapukać do drzwi i powiedzieć do dziecka : daj wujkowi zaproszenie to jest Twój chrzestny????
[ Dodano: 2008-03-26, 11:15 ]
a może to strasznie głupi pomysł, bo zrobie tylko przykrość mojemu dziecku jak WUJEK się nie będzie potrafił odpowiednio zachować ??/