Dziewczyny gratuluję wszystkim.
Wiecie ja też już mam jakieś dziwne lęki. Jak pomyślę o tym wszystkim to mnie żołądek ściska. Jakby tu się wyluzować???
ja ma jeszcze 3 miesiace a juz mysle moze to rzez kolezanke ktora 12 godzin rodzila po czym zrobili jej cesarke bo tetno maluszka slablo chciala bym byc w tej grupie szczesciar ktore szybko urodzily ale znajac moje kulawe szczescie to nie mam co liczyc
A wiecie, że z Dominikiem wogóle nie myślałam i nie bałam sie porodu, teraz jest odwrotnie, stresuję sie bardzo, myślę że to dlatego że I poród miałam rewelacyjny - wszystko poszło szybko, nagle i bez komplikacji i teraz wydaje mi się że już tak super nie będzie
[ Dodano: 2007-05-11, 13:36 ] Oczywiście tak grupowo dla wszystkich swiętujących
Ostatnio zmieniony 11 maja 2007, 19:30 przez mama_Dominika, łącznie zmieniany 1 raz.
mama_Dominika pierwszy porod przezylas i bylo dobrze to dlaczego drugi nie.Tez bedzie dobrze a nawet lepiej bo juz wszystko wiesz.
A ja wlasnie nie wiem co mnie czeka i wcale sie przanajmniej narazie nie zastanawiam.Moze przyjdzie mi jeszcze chwila zadumy