Witam serdecznie,właśnie wróciłam od dentysty i ....żyję

ja ide polezec

Spokojnie, na początku dzidzia podkula nóżki i zazwyczaj majtają się spodenki puste jak się skarpetek nie założyna pierwsze dni an pewno wystarczy, najwyzej nozki beda wystawac
No to faktycznie mógłby mi usnąć nad książkąlilo, nie wiem czy sie mezowi spodoba,bo to raczej romansidlo z wampirami w tle
Tak samo dla mnie ta ciaża jest czystą abstrakcją.Wczoraj nawet powiedzialam o tym mężowi,a on na to że jakaś dziwna jestem,bo do niego w pełni dociera to że w moim brzuchu rośnie bobas.A ja nic.Może jak już kiedyś tam w przyszłości (bo jestem pewna że prędko to nie nadejdzie) zacznę czuć te ruchy to podejscie mi sie zmieni.Boże, ja w ogóle o ciuszkach jeszcze nie myślęAle wstrzymam się jeszcze, jakoś ta ciąża jeszcze bywa dla mnie trochę abstrakcyjna... Niechby zaczęło kopać mamusię już!!!!!
A to takie grzeczne, delikatne dziecko chyba
no wlasnie tak slyszalam dlatego wzielam te 56Spokojnie, na początku dzidzia podkula nóżki i zazwyczaj majtają się spodenki puste jak się skarpetek nie założy
No to tylko pozazdrościć.Ja jakoś pesymistycznie podchodzę do tego wszystkiego.Nadal nie potrafię cieszyć się ciążą.Każdy dzień to kolejna niepewność.Psychicznie wykończę samą siebie.a do mnie dociera jak najbardziej ze jestem w ciazy![]()
i ciesze sie kazdym kolejnym dniem![]()
- ja tez,ja teza do mnie dociera jak najbardziej ze jestem w ciazy![]()
i ciesze sie kazdym kolejnym dniem![]()
no ja wlasnie sie zastanawiam jaki rozmiar ciuszkow kupowacJesli chodzi o ubranka w rozmiarze 56,to ja mam kilka spioszkow i reszta raczej na 62
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], PalmaKaply i 1 gość