- dobreA. Fredro - Poemat liryczny "O Pierdzeniu"

- hehe i dobrzeZarzekałam się że wanienki nie chcę, ale w efekcie kupiłam wanienkę z przewijakiem na stojaku

- to niech nam sie spelnioby i teraz tak było

dobre, dobreMartalka napisał/a:
A. Fredro - Poemat liryczny "O Pierdzeniu"
- dobre
Martalka napisał/a:
Zarzekałam się że wanienki nie chcę, ale w efekcie kupiłam wanienkę z przewijakiem na stojaku
- hehe i dobrze
obyMyszka_ napisał/a:
oby i teraz tak było
- to niech nam sie spelni
- u mnie tez zawsze maz wymiekaale standardowo tatuś wymiękał i tylko gestykulował,
- no w lany poniedzialek mam imprezke,tort juz zamowiony,miesko kupione,menu ustalone,tylko jeszcze alkohol musze kupic i wode dla siebie,bo jak zjem kawalek tortu,to juz nawet piwa bezalkoholowego nie bede mogla,bo tez masakrycznie cukier podnosiiw_rybka, a jak tam plany urodzinowe, myślisz nad czymś z okazji tych okrągłych?
- o u nas nieiw_rybka, przy starszych dzieciach noworodek raczej nie pomyli dnia z nocą
- no ja chyba wlasnie kupie dla Zuzi od Szymka,ona bardzo lubi wozek i eraz jak na spacery chodzimy,to koniecznie chce miec swoj wozek ze soba,w nim lala i co jakis czas przystaje i opatula kocem laleKupiliśmy Mileśce wózek z gondolką dla lalek i Babcia przysłała lale bobaska.
- wszystkiego najlepszegoMam stare dziecko i stawiam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość