Ja wlasnie zaliczylam mega wymioty,wykoncze sie i wcale nie jest mi lepiej

5 tc prawdopodobnie... 14 usg pierwsze :)sylwia a w ktorym tc jestes ??
Tez tak mam..druga ciaza..poczatki a ja mam dosc, dzis zaliczone zostaly pierwsze wymiotywszystko jest inaczej niż w 1 ciąży, jak dla mne gorzej, o cały czas czuję się taka ble ciężko to opisac słowami![]()
też mam inny stosunek do tej ciązy niż do 1-wszej, narazie dla mnie jest to takie inne odległe, wkurza mnie moje samopoczucie i boj się co to będzie czy dam radę, czy da mi sie tak czas dzielic, aby Damian nie czuł się odsunięty, nie kochany, żaby było sprawiedliwie... czy podołam z 2? Mam cudnego męża, który na pewno będzie pomagał jak może, ale on też pracuje, nawet na początku jak będzie ze mną na opiece to przyjdzie dzień, że pójdzie do pracy i jak ja wykąpie 2? ojojoj....
wiem oczym piszesz własnie taki odczucie ja tez mam tyle słodki od czasu do czasu jem. Ale ten dziwny smak mnie tak wkurza że nie wiem co non stop gumy mietowe żuję.co do mojego samopoczucia, hmmm jest straszne, cały czas mam mdłości, takim gorzkim mi się dobija, nic mi nie smakuje, sama nie wiem co mam jeśc, cały czas jadłam ciemne pieczywo a teraz mi śmierdzi czy to chleb czy bułka, no maskara i strasznie mi gorzko po nim
ja nie jem słodyczy, nie przepadam, a teraz to już w ogóle nic nawet słodkawego, jogurt cz coś wydaje mi się MEGA słodki no bleee
oj jakoś chyba koło 20tyg.? nie wiem dokładnie. może ciut przed.a w ktorym to tyg sie pojawiaja pierwsze ruchy?
asiab, strasznie wspólczuję mdłości.
ja niestety nie wiem co to wymioty. miałam tylko mdłości ranne, ale szybko przechodziływystarczylo, że wyszłam rano na autobus i na świeżym powietrzu już mi mijały.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość