ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2007, 17:16

i co tu dalej pustki... :ico_noniewiem:
mieliśmy wyjsc na spacer, ale nie chce sie, choc Miluni na pewno dobrze by zrobił, wogóle, jakaś nudna ta niedziela, a jak u Was??

[ Dodano: 2007-07-29, 17:41 ]
mama dominika a skad wy jestescie, bo widze w UZYTKOWNIKACH ze ze śląska, a dokładnie??

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 lip 2007, 19:00

hej...
u nas tez nudy...zdrzemnelam sie...zrobilam i zjadlam obiad....teraz wstala Maya po 5-cio godzinnej drzemce :-D ...i dalej nudny....i teraz zajadam sie "krowkami"angielkiej produkcji..mniam rozplywaja sie w ustach :ico_haha_01:
Mojego A.mam obudzic dopiero na kapiel...czyli na 20.00 a do tego czasu nic nie mam w planach..,soistra filmy stare oglada..co tu robic?oprucz jedzenia oczywiscie :ico_nienie: :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-07-29, 19:57 ]
wiecie co...nie podobaja mi sie kupki mojej malej...juz od jakiegos czasu i zastanawiam sie czy mam sie gdzies z tym udac..czy moze nie umiem rozpoznac biegunki...
Raz sa zielonkawo zolte z grudkami...innym razem pomaranczowe,ale jakby ciągnące.........bo nie wiem w jakiej postaci jest ten sluz w biegunce...mala nie zachowuje sie na chorą,nie jest ospala i nie placze przy kupie ani przed czyli bolow brzuszka brak....chyba jakis obrazek biegunkowej kupy by mi sie przydal-zeby porownac!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2007, 20:39

Glizdunia jakby miała biegunke to chyba ta kupa byłaby bardzo rzadka, wręcz wodnista, a jeżeli robi taką rzadką, ale zwarta kupke to chyba ok.A jakby miała biegunkę to chyba by ją nonono bolała, tak mi sie wydaje... :ico_noniewiem: A kolor zielonkawy to chyba niezbyt dobrze... :ico_noniewiem:

My jednak bylismy na spacerku, na lodach, wybralismy sobie taką trase, którą juz lata nie chodziliśmy, same szkody górnicze, domy poburzone, bardzo sie zmieniło, a jest to całkiem niedaleko mojego domu...
Mala juz lezy, ale jakos ociaga sie z zaśnieciem, ja jeszcze chwile osiedze przy kompie i tez do wyrka
Szukamy jakiegos fajnego miejsca gdzie moglibyśmy wyjchac na pare dni, niedrogiego i nie za daleko bo nie chciałabym małej ciagać nie wiadomo jak daleko. Ciekawe czy cos interesujacego znajdę..

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2007, 20:51

Mamo_Dominika witaj! :-) No bardzo miło wreszcie Cię tu widzieć :-D I już nas nie opuszczaj...

Ja tylko na sekundę...bo J musi zjeść kolację, a Hania po kąieli i jedzeniu...muszę zerknąć

Goście fajni, juro Wam pokażę jak Hania wyglada przy synku mojej kuzynki, który sie urodził 14.04...jak Calineczka...On...7300żywej wagi...dłoń jak Pudzian... :ico_olaboga:
U nas???przprosił...ja już nie mam sił na nerwy...więc ignoruję wszystko...
Wkurza mnie bratowa...
Lecę, dorbanoc i do jutra...
nawet pisać nie mam siły...
szkoda, bo uwielbiam te pogaduszki...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lip 2007, 21:23

A ja jak zwykle witam wieczorową porą. Mam luzik, bo Kacper już wyjechał, mąż pojechał go odwieźć do Warszawy, bo ruszają ze stolicy na kolonie. karol spi już od 20.00 więc się obrobiłam i mogę poczytać i popisać na TT.

Dziewczyny myślę, że te kłótnie z mężami to miną tak jak kolki :ico_oczko: w końcu i mąż przyzwyczai się i dostosuje do nowej sytuacji :-D

GLIZDUNIA, biegunka to byłaby wtedy jak kupki by były bardzo częste takie nawet co kilka minut i bardzo wodniste, wsiąkające w pieluszkę, a kupkami które opisujesz nie musisz się martwić, takie są akurat, zielone też czasami bywają.

KUlka, mój Karol też już się hihra w głos i czasami piszczy, ąż mi dziwnie, bo Kacper tak nie piszczał :-D

mama_Dominika, co tu dużo mówić, tęskniłam za Tobą, pisz kochana, pisz i fotki Kingi poprosimy.

A tu dzisiejszy Karol się gimnastykuje

Obrazek

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2007, 21:32

irminko witaj kochana
wiadomo lato wszedzie to sie wyjezdza ale tt pamieta o tobie i czekamy na jakies foty

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

29 lip 2007, 21:50

witajcie ja tak tylko sie przywitac i od razu pożegnać oczy mi się niesamowicie kleją było mi miło Was poczytać a teraz uciekam życzę dobrej nocki :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

29 lip 2007, 22:12

no witam teraz wieczzorem ......
Sikorko oj te nasze piszczałki ...... ja to mam wrazenie ,ze Jakub jest zupełnie inny niz Filip ... no i w ogole nie podobny jezeli chodzi o wyglad ........

Zborra juz to pisałam ale jestes WIELKA jezeli chodzi o gosci!!! no i w kłotniach tez chyba bijesz rekordy heehhe ja sie kłóce listownie mowie Wam masakra lepiej w realu.

Mamo Dominka miło Cie widziec.....
U mnie teraz pada ..... ale w dzien Filip troche poszała na dworze ..

a ja mam ochote na impreze ....... hmmmmmmm

http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 lip 2007, 22:29

hej...tyle sie o tych kupach naczytalam ze mam dosc...
Mam prosbe napiszcie mi czy kupki Waszych pociech tez sa takie ciągnące?jakby ze sluzem troche,czasem z nitkami sluzu...zabarwione kupą?bo juz sama nie wiem,nie chce panikowac ale podobno takie sluzy sa niebezpieczne...czytalam na necie wiec nie wiem co o tym myslec :ico_noniewiem:
Moja mala juz od 2 tygodni po kąpieli zasypia sama...czasem nawet bez cyca ale musze potem dokarmic,a jak z cycem to wypluwa i nawet popatrzy chilke i zasypia....super na to czekalam bo z rana ma problemy z zasnieciem to wieczorem wynagradza :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 lip 2007, 00:36

Dobra, teraz wklejam bo przecież pogonił mnie mąż od kompa, bo akurat Kinia wstała i trzeba było szybko na obiadek do teściów.

Dziekuję kochane za tak miłe powitanko, aż mi cieplutko na serduchu się zrobiło :ico_oczko: :ico_haha_02:

To te obiecane fotki:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2007-07-30, 00:38 ]
Ladybird23 mieszkamy sobie w Będzinie, wcześniej w Sosnowcu z rodzicami, a Ty, bo widze że też Śląsk??

Miłej nocki :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”