Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

07 gru 2007, 17:37

cześć
Zulcia, a czemu nie dostałas skierowania na to badanie?
u mnie kosztuje 26zł + 5zł antybiogram
poproś następnym razem skierowanie bo po co masz płacić
aha przypomniało mi się... jak Mai robiłam posiew to w jednej przychodni musiałam kupić specjalny kubek a w innej z tego woreczka co jej przyklejałam, żeby siuśki pobrać nie mogłam przelać do kubeczka bo ponoć bakterie rosną. Woreczek wsadzałam do kubeczka i tak mi robili. I ten mocz należy oddac jak najszybciej żeby bakterie się nie wyhodowały

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2007, 18:04

babe_boom, właśnie dostałam taki smieszny pojemnik i mam zanieść siuśki w poniedziałek,bo jakbym dziś oddała,to to i tak musiałoby stać do pon. bo oni w weekend nie pracują.To zaniosę w poniedziałek.
Zaraz wybieramy się do mamci na małą wyżerkę i wreszcie zjem śledzika i sałatki,bo mi wczoraj smaka narobiłyście :ico_haha_02:
Może jeszcze wieczorkiem wpadnę.

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

07 gru 2007, 19:08

hej to znow ja :-D a ja sie wzielam za gotowanie spaghetti bo tak mnie jakos naszlo :ico_haha_02: znow przybedzie pare kilo ale co tam dzidzia chce :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

07 gru 2007, 19:49

no witajcie kochaniutkie
ja po pracy i obiadku,więc mogę napisać co nie co do Was,bo to juz rytuał jest i jakieś uzależnienie :-D

U mnie jak już Wam pewnie wspominałam wyniki owszem robią tzn pobierają mocz u rodzinnego lekarza jak i szpitalu przy każdej wizycie i sprawdzają takim kolorowym papierkiem,krew miałam raz pobieraną i pewnie się nie zdziwię jak kolejny raz może będzie dopiero w lutym przy następnej wizycie. :ico_olaboga:

Moja dzidzia w ogóle bez ruchu a już tak z półtora tyg temu wydawało mi się (bo to jedyne wyjaśnienie) że się rusza a teraz NIC :ico_placzek:
Albo na tej imprezce Andrzejkowej tak mi te dwie natłukły,że to moja wyemigowana wyobrażnia,bo tak bardzo pragnę dziecka,że sobie wbijam te ruchy.
Nie wiem,czekam i mama nadzieję,że dzidzia jednak ma się jak najlepiej.
Natomiast co do śledzików to i ja sobie kupiłam słoiczek śledzi z salami pikantych :ico_ciezarowka: mniam,mniam :ico_haha_02:

Zulcia to miłej imprezki w gronie najblizszych życzę,smacznego śledzia :ico_oczko:

Szczako
ślicznie ci moja droga w tych spodenkach a brzusiu coraz to bardziej się wybija :ico_brawa_01:

Dziękuje dziewczynki za zaproszonka na naszej-klasie
Obrazek

A witam cię serdecznie Małgorzatko,fajny zbieg okoliczności,dokładnie to nazwisko mamy mojego męża,przejął po niej i tak ja odziedziczyłam hehe
Z Twoim terminem to tak jak z moim,ja już miałam podawane trzy terminy :-D
Pierwszy na 19 maja,drugi na 24 maja a teraz na 29n maja hehe
I tak dzidzia wyjdzie na świat wtedy kiedy będzie czuła,że chce a ja,czy ty nie zmienimy tego :ico_oczko:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

07 gru 2007, 20:06

dla mnie teraz śledzie mogłyby stanowić jedyne pożywienie i chlebek razowy bo białego pieczywa nie bardzo lubię
emalia30, możesz już czuć ruchy ja czuję od niedzieli ale nie codziennie i przeważnie kiedy leżę tak niziutko brzucha
nie mogę się doczekać maja, ale jednocześnie mam obawy jak będę wychodzić na spacery Maja jeszcze nie będzie na tyle sama chodzić a z 2 wózkami rady nie dam...

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

07 gru 2007, 22:09

babe_boom mamy prawie 2 tyg różnicy,więc wciąż będę czekać na jakiś konkretny ruch maleństwa,by nie mieć wątpliwości
przed chwilą spadłam z piętrowego łóżka syna,wdrapałam się tam po pidżamę syna do prania by wziąść i nagle jak się nie nabiłam na prawy bok i żebra,aż oddechu nie mogłam złapać,a strach to w gardle mnie prawie udusił,kuląc się tak tylko prosiłam Boga o to by dzidzi nic nie było,ale się wystraszyłam i po co mi to było ehhh
Co do Maji to będzie już dużą pannicą kochana i dasz radę,dziewczynki są zawsze bardziej zaradne i ze wszystkim szybsze,więc głowa do góry :ico_oczko:

Obrazek

[ Dodano: 2007-12-07, 21:47 ]
nie mogłam się oprzeć i ci kochana babe_boom tego nie wkleić :P

Obrazek

tak na wszelkie smuteczki,cmok od psinki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

07 gru 2007, 23:02

emalia30, dziękuję, psiaki Kochane aż chciałabym takie mieć
idę do wanny a później spać
buziaki

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2007, 23:09

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Ja już po imprezce,śledzika pojadłam troszkę,ale za to pojadłam sobie makreli w galarecie,pycha i sałatki z tuńczyka :-D A teraz ledwo się ruszam.
emalia30, na pewno wszystko będzie dobrze,ale następnym razem nie wspinaj sie tylko poproś synka albo męża.A co do ruchów to ja je czuję od ponad tygodnia,ale bardzo rzadko,najczęściej rano i jak leżę na wznak.jakieś leniwe to moje maleństwo.
babe_boom, będzie wszystko dobrze,moja znajoma ma między synkami 1,3mc różnicy i miała taki podwójny wózek.Fajna sprawa przy małej różnicy wieku.Teraz chłopaki są już duże,starszy ma prawie 7 lat i dobrze się rozumieją.
A te piesie są słodziutkie :ico_haha_02: Strasznie bym chciała mieć pieska i na pewno będziemy kiedyś mieć,jak troszkę dzidzia podrośnie.Teraz mamy świnkę morską,klatkę ma zawsze otwartą i lata sobie po mieszkaniu kiedy chce.

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

07 gru 2007, 23:10

emalia30 pisze:przed chwilą spadłam z piętrowego łóżka syna,wdrapałam się tam po pidżamę syna do prania by wziąść i nagle jak się nie nabiłam na prawy bok i żebra,aż oddechu nie mogłam złapać,a strach to w gardle mnie prawie udusił,kuląc się tak tylko prosiłam Boga o to by dzidzi nic nie było,ale się wystraszyłam i po co mi to było ehhh
Ty tam uwazaj Kochana a nie wspinaczki urzadzaj!!! Teraz sie odstresowac prosze i poglaskac dzidzie od wszystkich tik takowych cioc :-D

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2007, 23:14

Obrazek
Dobranoc moje drogie Majóweczki

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”