anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

08 sie 2009, 09:28

mnie czeka też małe malowanie, w pokoju syna likwidować będziemy naklejki bo mu się już nie podobają i trzeba będzie zaszpachlować bo odchodzą z tynkiem i zamalować ale to myśle we wrześniu gdzieś

na 16 mam wizytę jeszcze muszę zadzw do niej i potwierdzić :ico_brawa_01: najbardziej to chyba syn się nie może doczekać, ale za to wczoraj mnie tak wkurzył że ja ryczałam i on, już 2 dzien mu mówiłam aby kurze starł na półce z figurkami bo ja nie mam zamiaru ich wymijać a on cały czas czasu nie miał a na dodatek focha puszczał tak się wpieniłam że mu je wszystkie zwaliłam na podłogę i się poryczałam a on razem ze mną, ale w końcu starł tam kurze i poukładał zajeło mu to godzine, i pow mu że jak nie będzie się słuchał następnym razem też tak zrobie chyba się wystraszył :ico_oczko:

zawsze mu odbija jak przyjeżdżają dzieci innych do teściowej i ten mały baran bierze z nich zły przykład i zaczyna pyskować, ale po wczorajszym chyba juz sie nie odważy, teściowa też zła bo wnuki jej podrzucają i mają gdzieś czy ona ma czas im gotować sprzątać po nich i widać że jej to nie na rękę bo kasy też nie ma na ich zachcianki, ostatni jednego gówniarza tak opierdzieliłam że zadzwonił po ojca aby go zabrał, chłopak 14 lat a przeklina jak cholera, a wkurzył mnie bo wlazł do mnie na korytarz (nawet nie słyszałam) i syna piłkę zabrał bez pytania, syna nie było wtedy i bezczelnie kłamał że leżała na podwórku i z mordą skakał, jak mój mąż zwrócił uwage bo jego ojca (swojego brata) aby po pijanemu nie woził dzieci to ten gówniarz pow do kolegów ojca co z nim jeździli (też pijani) aby mu wpierd... melina normalnie

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2009, 10:13

hej dziewczynki :-) mi dzis sie zapowiada fajny dzien :ico_haha_01: wczoraj mialam imieniki i dostalam od mamy,synka i mezulka piekne bukiety :-D
a dzis planujemy grila w ogrodku,o dziwo pogoda dopisala :ico_oczko: a potem zawozimy Mateusza do dziadkow i idziemy na spotkanie z Wojciechem Cejrowskim :ico_brawa_01: bedzie opowiadal o swoich podrozach,pokazywal zdjecia. moze uda nam sie zrobic zdjecie i zdobyc autograf :ico_haha_02: Mata odbierzremy jutro wiec w koncu sie wyspimy... bo normalnie od tygodnia nasz syn wstaje przed 6 rano :ico_szoking:
ze zlych wiadomosci to dostalam paskudnej wysypki :ico_olaboga: smarowalam meza mascia przeciwbolowa.no i mam na nia uczulenie. mam cala twarz i rece w krostach :ico_chory: pije wapno i smaruje sie fenistilem,tak mi aptekarka doradzila,ale nie wiem czy pomoze :ico_noniewiem: bo zaczyna sie rozlazic na brzuch i nogi :ico_olaboga: jak mi nie przejdzie to w poniedzialek wybiore sie do lekarza...

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 sie 2009, 11:21

anetka607 wiem jakie dzieci potrafią być nie wychowane przez rodziców a wychowane przez dzieciaki z osiedla...uczyłam w gimnazjum :ico_olaboga: pyskówki są na porządku dziennym. Moja koleżanka nauczycielka muzyki została pobita bo chłopca "wkurzyła matematyczka" ehh aż nie chce o tym pisać i się denerwować...jeśli wróce do nauczania to tylko w wybranych szkołach i dzielnicach a najlepiej poza Wawą.
hej dziewczynki mi dzis sie zapowiada fajny dzien
:ico_prezent: no to spełnienia marzeń!
ze zlych wiadomosci to dostalam paskudnej wysypki
:ico_olaboga: ojejj no to do lekarza...po co się męczyć...
Pozdrawiam wszystkie mamusie :) i zycze lekkich ost miesięcy ciązy :))) i zdrowych wesołych szkrabow.
dziękuję w imieniu mamusiek :ico_oczko: i też wszystkiego dobrego :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sie 2009, 13:37

U mnie też zapowiada się przyjemny dzień. Wyspałam się, bo niunia po wczorajszym całym dniu dokazywania w brzuszku, noc przespała całą spokojnie :-D W sumie czuję się dobrze, dolegliwości brzuchowe póki co przeszły, albo zdarzają się sporadycznie :ico_brawa_01: Chyba naprawdę działają leki :-) Bardzo się cieszę. Miałam tylko jedną przykrą przygodę rano, gdy zaczęła mi krew z nosa bez powodu lecieć :ico_szoking: Na szczęście szybko przeszło, podejrzewam że to od tego leku na rozszerzenie naczyń krwionośnych i ciśnienie.

dorotaczekolada, wszystkiego najlepszego z okazji imienin :ico_prezent: A z tą wysypką, jeśli do poniedziałku nie przejdzie, lepiej poradź się lekarza :ico_sorki:

anetka607, Trzymam kciuki za wizytę. Aby dzidzia była zdrowa i pokazała się z właściwej strony ;-)
Mam nadzieję, że Twój syn zrozumiał, że źle postąpił i nie będzie Ci już przysparzał dodatkowych zmartwień. A tamtego gówniarza bym chyba przez kolano przełożyła :ico_zly:

cyn.inspiration, dziękujemy bardzo za życzenia :-) :ico_sorki:

anusiek, niestety z roku na rok w szkołach jest coraz gorzej :ico_noniewiem: Moja bratowa uczy matematyki w podstawówce i jak czasem coś opowiada, to się włos na głowie jeży :ico_szoking: Ale niestety duża jest wina rodziców, bo zapracowani nie mają czasu na wychowywanie swoich dzieci. A koledzy z podwórka szybko mają ogromny - często zły wpływ :ico_noniewiem:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

08 sie 2009, 20:24

ja już po wizycie zdrowia niuńka wszystkie organy w porządku i miedzy nogami pusto :ico_brawa_01: miejmy nadzieje że nic nie urośnie, ale lekarka powiiedziała że nic tam nie widzi oby tak dalej

mama i siostra szczęśliwe najlepiej już by poleciały sukienki kupować :-D syn miał sterte ciuszków i do tej pory ma dużo bo siostra go rozpieszcza a teraz już następne chcą zacząć, śmiałam sie co ja zrobie z sukienkami jak coś urośnie między nogami to one nie widzą problemu sprzedadzą na allegro :-D

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sie 2009, 20:35

anetka607, super wiadomość :ico_brawa_01: Najważniejsze że dzidzia zdrowa :-D Gratulacje córeczki, będę trzymać kciuki, by nic jej już między nóżkami nie urosło :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-08-09, 16:03 ]
:ico_szoking: ale tu dzisiaj cisza!
Stawiam :ico_tort: za skończony 23 tydzień.

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

09 sie 2009, 20:53

wpadłam się przywitać ;-)

shiva chętnie spróbuje :ico_tort: za skończony kolejny tydzień :-D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 sie 2009, 21:22

anetka607 brawa super będziesz miała piękną dziewczynkę :ico_brawa_01: :-D

Shiva gratulacje, leci już 24 tc :ico_tort: :ico_brawa_01:

cisza jest bo weekend :) my w piątek byliśmy w kinie a wczoraj na grillu. Męczyłam się tylko bo drażnią mnie pijani ludzie jakoś :ico_noniewiem: na początku ok, każdy pogadał ale z biegiem czasu gadał już po raz 5 to samo i za każdym razem głośniej :ico_zly:
zawinęłam męża i o 23 byliśmy w domu.
A dziś chciałam pooglądać meble bo musimy kupić szafkę na ubranka ale jak dojechaliśmy do sklepu zrobiło mi się słabo i miałam zawroty głowy, na koniec rozbolała mnie głowa i pojechaliśmy do domu..nic nie zobaczyłam :ico_noniewiem:

tak sobie dni odliczam do usg i jeszcze 15 zostało uhh nie mogę się doczekać...
dziś znowu dzidziuś kopał kilka razy, bardzo bym chciała żeby kopał non-stop :ico_wstydzioch: :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 sie 2009, 22:14

anetka607, ale super :ico_brawa_01:

U nas po super weekendzie,byli u nas przyszli chrzestni fasolinki i bylo super,w sobote mezus z chrzestnym wyremontowali pokoj ( tzn zaczeli w piatek,skonczyli w sobote :ico_oczko: ) a ja z chrzestna zajelysmy sie kuchnia,zrobilismy sobie grilla,gralismy w karty i w kometke,popilismy ( ja Karmi) i bylo wesolo :ico_brawa_01:
Oj szkoda,ze tak szybko zlecialo :ico_olaboga:
Dzis w kosciele Andrzejek uderzyl sie w buzke,jak schylal sie pod lawke i taki skrzywiony patrzy na mnie i mowi - "mamusia cialuj" i sam sobie wzial buziaczka w usta i mowi do mnie "dziekuje" - nawet facet,ktory siedzial obok parsknal smiechem :-D

Pozniej poszlam do komunii,on zostal w lawce z ciocia i jak wracalam juz w polowie drogi slysze jak maly krzyczy - "mamunia moja idzie" :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2009, 23:20

iw_rybka, ale słodziak z tego Twojego synka :ico_brawa_01: Po porostu super.
Fajnie, że pokoik już wyremontowany i że weekend się udał.

anusiek, ehh niestety w ciąży szybciej się denerwujemy, stąd Twoja awersja do podpitych znajomych.
Gratulacje kolejnych kopniaczków :ico_brawa_01: Ja dziś pierwszy raz miałam dość kopania przez Niunię :ico_wstydzioch: :ico_szoking: No może to nie do końca były kopniaki, bardziej coś jak wiercenie się i ocieranie. Ale uczucie straszne, bo mała kopała w dół, a ja się czułam tak, jakby ona chciała wyjść :ico_noniewiem: aby się uspokoiła musiałam podłożyć dużą poduchę pod tyłek, by był wyżej niż brzuch. Na szczęście po tym zabiegu się uspokoiła. Nieźle mnie tym przestraszyła. :-(

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”