no i superAle doświadczenie super, cieszę się, ze mogłam tam pójść na rozmowę

[ Dodano: 27-03-2012, 13:44 ]
u nas 20 i bardzo ciepło, ja na podwórku z lapkiem, chowam się w cieniu

u nas 20 i bardzo ciepło, ja na podwórku z lapkiem, chowam się w cieniu![]()
Dwoje dzieci, brak mieszkania, brak pracy i żadnych perspektyw w najbliższym czasie.
masz wspaniałe dzieci, udały Ci sięnic mi się nie układa
no niestety czasem tak , że nic nie idzie po naszej myśli, ale ja życzę ci by jak najszybciej się to zmieniłonic mi się nie układa
Byłam we wtorek ze Stasiem na szczepieniu, dzielnie wytrzymał, nie płakał, dumna byłam z niego. Waży 10,5kg
właśnie dziś byłam.Dowiadywałaś się w Waszym urzędzie pracy o szkolenia? Staże... może tu poszukaj firmy która przyjęłaby Cię na staż, a potem dałaby Ci pracę. Na staż możesz iść jeśli po urodzeniu dziecka nie podjęłaś pracy na umowę. Dowiedz się o to. Ze szkoleniami też jest tak, że jak znajdziesz firmę, która po zakończonym szkoleniu przyjmie Cię do pracy, to szkolenie jest refundowane... A założenie własnej działalności? PUP dofinansowuje rozpoczęcie działalności.... można dostać nawet 18 tys (chyba ze coś się zmieniło) na otwarcie własnej działalności,
to prawda. ALe ja chcę sie rozwijać, zarabiać, zrobić coś tylko dla siebie.masz wspaniałe dzieci, udały Ci się To naprawdę wiele.
mieszkam w Lublinie. Myślałam o wyjeździe, ale boję się. W ciemno nie pojadę, ze względu na dzieci. Mąż tu ma stałą pracę tylko, że słabo płatnąW jakim mieście mieszkasz? A wyjazd za granicę? Rozważałaś?
dziękujęale ja życzę ci by jak najszybciej się to zmieniło
a na jakiej podstawie? Jutro Ci poszukam ustawy o promocji zatrudnienia i na jej podstawie możesz iść na staż, niech Ci kitów nie wciskają. Ja się ledwo zarejestrowała mw UP i zaraz na staż trafiłam. Nie daj się im! Jutro podeślę Ci ustawę.Tamtejsza pani mi powiedziała, że na staż kwalifikuję się dopiero za rok![]()
to też chyba nie do końca jest prawdą, ale doczytam i o tym, żebyś mogła się prawnie podeprzeć.dofinansowanie na własną działąlność przysługuje tylko wtedy jeśli dana osoba ma wykształcenie odpowiednie do prowadzenia działalności, bądź doświadczenie. I np. własne przedszkole może założyć osoba, która ma wyksztacenie pedagogiczne.
a rozmawiałaś z mężem o tym? Jaki on ma zawód, może w innym mieście udałoby mu się coś znaleźć. Szukać możecie, a nóż coś się trafi. Ja mojemu też ciągle wysyłam CV, bo ma pracę mało płatną i jak siętrafi coś lepszego to zmieni.a ja marzę, żeby się stąd wyprowadzić, nie mogę patrzeć na tych ludzi.
a co to za szczepionka?powiem Wam, że ja się starsznie boję tej szczepionki MMR.
tak jest również w terazczy ta nie jest?
powiedz Pinko może się mylę? bo na pewno tak było ileś lat temu![]()
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość