Oj Nellu a ty tylko o jednym

Wypiłam lampke wina i poszłam spać a mąz siedział na naszej klasie
Eluś o tym portalu dowiedziałam się od psiapsiuły ze studiów jakieś 3 dni temu :D słuchajcie szok ja zanajomych takich odnalazłam, was tez tm mam :D Eluniu Ciebie już też.
Wiki jest niegrzeczna ostatnio ale cholernie dużo rozumie, nie to że się chwalę, ale jestem zdziwiona, cokolwiek jej mówię ona to robi. Mówię idziemy zmienić pieluchę to idzie do przewijaka (zaczynam powaznie myśłec o nocniku), że ma posprzątać swoje zabawki i włoyć do kosza, zrobi to

Żeby przyniosła książeczkę, swoja Ate, piciu, klocuszka kurcze ona to robi, sądzę że to zasługa tego że ja non stop do niej nawijam. Jak mówię o spacerku, to wyciąga swoje butki i kurteczkę z szafy, bo leżą na półeczce. Wasze dzieci pewnie też to wszystko robią, ale chodzi mi tu o to że ne sądziłąm, że taki maluch a taki mądraliński jest
Lecę na kawkę. Do pracy ide w czwartek, cieszę sie jak jaskółka na wiosnę
[ Dodano: 2007-11-24, 11:10 ]
Acha to że jest niegrzecznchodzi mi o to, że tak psoci, buntuje się, szczypie, gryzie, choć to chyb ataki etap, ale bywa, że mam dość. Bije na oślep tymi łapkami, juz kilka razy oberwałam

Ale jak mówię "nie wolno bic mamy" to ona siebie wali po głowie, patrzy na mnie i się śmieje, ale jak nie reaguje to przestaje. Najlepsza chyba bronia na takie zachowanie jest brak reakcji, chociaz staram się tłumaczyć, że nie wolno