Witam!
Wczoraj nie spał w dzień i nocka przespana,chyba przestane go kłasć w dzień,zobaczymy,dzis go położyłam ale jesczze nie śpi,chce zobaczyc czy jak zasnie to w nocy sie obudzi
Kacper też ma jakis bezmiesny okres,nie chce jeść ani wędlin ani mięsa,no chyba że szynkę w toście,a tak nawet kotleta nie chce choc do niedawna uwielbiał,ale przyjdzie czas to znowu bedzie jadł mięcho
ale zupy wcina aż miło i a makaron jadłby codziennie,najlepiej taki tylko ugotowany bez niczego w kształcie dużych rurek,z sosem też lubi
i inne rzeczy je,serki,ser żółty,białego nie ma mowy żeby zjadł ani wiejskiego,dziś mu almette posmarowałam to wypluł i nie chciał więcej ,pierdoła
zaczyna lubieć placki różne na słodko,naleśniki,wcześniej nie chciał tego nawet spróbować,najbardziej lubi placki ziemniaczane no i itki czyli frytki ;) ale to najwyżej raz w tygodniu
lubi też kluchy śląskie,kopytka,pierogi itp
mamy juz dwie dolne piątki,jeszcze tylko górne zostały
umówiłam nas w końcu na bilans na piątek na 11.50
Agnes to sporo waży

mój cos ok 13,choc ostatnio troszke schudł przez ta chorobę,ale moze już nadrobił

kiedys go mierzyłam sama to miał ok 92 ale wiercił sie,to w sumie dokładnie nie wiem ile ma,w piątek sie okaze