Elo,elo
Chciałam wczoraj wejść,ale jakoś nie mogłam się wbić na forum

U nas tydzień minął

wczoraj jak zjadłam po pracy obiad to padłam jak dziecko,a mąż poszedł na spacerek z dziećmi,więc miałam błogą ciszę

A jutro już poniedziałek...i a piać od nowa.Chyba jutro mam wolne,ale jeszcze na 100%nie wiem!Byliśmy dziś w Ikei,kupić Michasiowi do domu krzesełko do jedzenia,bo to nasze daliśmy do mamy,bo tam i tak dłuższy czas przebywa

Oczywiście na tym sie nie skończyło,ha,haMichas juz zdrowy,ale trzeba było zadziałać antybiotykiem.Ogólnie juz sie przyzwyczaił do panującej sytuacji

Ja jestem po pracy u mamy około 14 i jak narazie siedzimy aż mąż po nas nie przyjedzie,bo nie bardzo mi się opłaca wracać autobusem do domu...A co jeszcze z nowości,hmmm-moje tipsy szlak trafił,tzn.niebyłoby tak źle ale moje były juz za długie i wypychały po woli te tipsy(dostawało się powietrze po woli),jednym tak w pracy walnełam ze szok to odpadł,a reszte sama już zdjęłam

Obcięłam sobie wszystkie na krótko i teraz jest mi strasznie głupio jakoś goło bez nich.Jak tylko znajdę czas idę sobie zrobić nowe
Aga-@ po dziecku,wiesz każda ma inaczej.Ja np.po Maksie oki,ale teraz po Michale już nie jest tak słodko przez pierwsze 2 dni:(
Becia-zdjęcia superowskie(zwłaszcza Krycha)

te dzisiejsze tez super

A co do remont to coś wiem na ten temat,współczuję
Urmajo-

za 1000 post

Widzisz my ale mamy w sobotę do pracy-no cóż ja teraz każdą jedną będę zaliczać
Sensibel-

za konsekwęcje jak to napisałaś w programie separacji od małżeńskiego łoża------THE BEST
Karola-fajnie,ze Macio tak cichutko i spokojnie zniósł szczepienie/przynajmniej masz to za sobą a ja dopiero przed
Przaszam,że kogoś ominęłam ale już nie pamiętam wszystkiego--sklera
[ Dodano: 2008-04-06, 22:25 ]Nikogo od tego czasu nie było,ojjjjjj niedobrze

No nic ja zmykam do spania,bo jutro trzeba zacząć kolejny tydzień w pracy

A jutro też śpimy najprawdopodobniej u mojej mamy
To dziewczyny,życzę miłego poniedziałku

Całuski dla was i waszych pociech