Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

07 gru 2007, 23:24

Ja tez sie z wami zegnam i zycze Wam wszystkim pieknych kolorowych snow! Dobranoc!

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2007, 23:32

Obrazek

[ Dodano: 2007-12-07, 22:38 ]
Jeszcze to i zmykam się kąpusiać,bo już późno,papa,dobrej nocki
Obrazek

[ Dodano: 2007-12-07, 22:41 ]
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

08 gru 2007, 01:49

No i ja też życzę kolorowych snów
Obrazek

ps. boczek jeszcze boli,ale chyba wyliżę się :ico_oczko:

Obrazek

[ Dodano: 2007-12-08, 11:03 ]
witajcie dziewczynki Obrazek

jak wam się dzień zaczął a dokładnie weekendzik??:)
u mnie leje i wieje tak,że szok :ico_olaboga:
dziś muszę jechać i zrobic przegląd autka,ale póżniej dzień będzie dla mnie :ico_oczko:
obiadek juz w zasadzie gotowy,tylko wstawić i podsmarzyć Obrazek

Jak tam wasze samopoczucia??
Ja po wczorajszym upadku,czuję obicia na żebrach,dobrze,że tam najwięcej z upadku przyjęłam,ale stracha się nabawiłam nieziemskiego .

Obrazek

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

08 gru 2007, 12:37

witajcie kochane, cos ciezko mi sie zabrac do napisania... wczoraj jak juz mialam mega ogromnego posta przygotowanego do wyslania to mi bateria w laptopie siadla :ico_zly:
teraz tak w skrocie: :ico_nienie: emalia, uwazaj na siebie! cale szczescie to tylko zeberka
a u nas wczoraj byl mikolaj, tj u synka... i wyobrazcie sobie, przyniosl mu komputer (taki edukacyjny) jak juz wiktorek mial go w swoich rekach to okazalo sie ze w klawiaturze brakuje jednego przycisku :ico_szoking: i dzis rano trzeba bylo zasuwac do sklepu z reklamacja...cale szczescie problemow nie robili...pani od reklamacji nawet gotowa byla oddac pieniadze...ale nam zalezalo na komputerze, bo wiktorek o nim marzyl...poszlam wiec wymienic wadliwy sprzet...okazalo sie ze na polce zostal ostatni...cale szczescie... dzis mam chwile spokoju bo moj niusio zajety swoim laptopem... a ja mam mase roboty... dlatego zostawiam was kochane, zajrze w przerwie miedzy jednymi obowiazkami a drugimi, zycze milego dnia

babe_boom, ten podwojny wozek to jest super rozwiazanie...Maja faktycznie nie bedzie miala jeszcze na tyle sil aby chodzic samodzielnie (daleko)... albo wiesz... sa tez takie jakby "poleczki" do mocowania przy wozku na ktorych starsze dziecko moze sobie stac...w sklepie tego nie widzialam ale na ulicy juz kilka kobiet tak spacerowalo z dziecmi... a moze pomysl o nosidelku dla maluszka???...oczywiscie nie dla noworodka...(choc ja osobiscie nie popieram tych nosidelek, ale jak mus to mus)

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

08 gru 2007, 17:00

hej
niestety przeglądzik autka nie przeszedł i czeka mnie nie mały wydatek ehhh
staram się uważać,ale wczoraj jakoś tak się zachwiałam i masz ci los

Obrazek
już ochłonełam

Super sprawa ten prezencik,mały w siódmym niebie a ty sama masz trochę czasu dla siebie no nie tylko,bo nie posprząta się samo i nie ugotuje a szkoda
dobrze też że w sklepie nie robili żadnych problemów i że czekał na was ostatni egzemplarz :ico_brawa_01:

Pogada pod psem i nudy na pudy,trzeba poleżeć i nic nie robić w końcu ma się ten wolny weekend :-D

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

08 gru 2007, 17:04

u nas nosidełko odpada, dziecko na mój gust się w tym męczy mam takie na Maje była w nim raz i powiedziałam nigdy więcej wózka podwójnego nie kupię bo mam 2 nowe wózki i ten wielofunkcyjny i parasolkę a przy 2 dzieci wydatków będzie nie mało więc taki wózek odpada

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2007, 19:43

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
U nas było nawet ładnie tylko chłodno,byliśmy na bazarku ledwo wróciłam,bo brzuch mnie ciągnął.Ale jak wróciliśmy,to się położyłam i już jest lepiej.Jak siedzę w domu to jest ok,a jak tylko muszę gdzieś iść to po jakimś czasie zaczyna mnie wszystko ciągnąć.Sama nie wiem czemu tak jest.Obiadku mi sie nie chciało dziś gotować,więc mężu poszedł po chińszczyznę,pycha,czasem taka odmiana jest potrzebna.A potem mój mąż umył okna :ico_brawa_01: :-D
babe_boom, to kup sobie taką nakładkę na wózek wielofunkcyjny,żeby Maja miała gdzie siedzieć.A czemu nie chcesz podwójnego wózka?To duże ułatwienie,na allegro można kupić niedrogie i lekkie.
MONIKAB fr, to Wiktorek ma frajdę,że ma własny komputer :-D
emalia30, odpoczywaj,należy Ci się.Ja pracuję w soboty,więc zawsze z utęsknieniem czekałam na wolny weekend,a nie tylko niedziele.
Ewelina83, a co u Ciebie?Jak maluszek?

[ Dodano: 2007-12-08, 18:47 ]
http://www.allegro.pl/item276601103_woz ... d_1zl.html

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

08 gru 2007, 19:48

Zulcia, bo mam 2 nowe wózki więc to głupota, nawet nie miałabym gdzie trzymac, poza tym te wózki sa duże i by mi do bagażnika się nie zmieścil... jakie sa te nakładki> pierwszy raz o nich wczoraj usłyszałam...

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2007, 19:49

http://www.allegro.pl/item280875346_chi ... iakow.html

[ Dodano: 2007-12-08, 18:53 ]
To znaczy jeśli chodzi o nakładki,to takie stojące są na allegro,natomiast u nas na osiedlu kobitka miała taką siedzącą,nakładało się na wózek w okolicach podnóżka,ale nie znam tej pani,a poza tym nigdzie na allegro tego nie widziałam.A Maja jest malutka i wydaje mi się,że bez takiego wózka będzie Ci ciężko.A może masz od kogo pożyczyć taki wózek?

[ Dodano: 2007-12-08, 18:58 ]
Albo taki typu parasolka
http://www.allegro.pl/item280503407_hau ... _roku.html
Ja sama będę szukała wózka typu parasolka dla dzidzi,bo tylko taki dam radę znosić z 4 piętra.Mam duży dwufunkcyjny po Zuzi.Ale się nie nada.

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

08 gru 2007, 19:58

ale ja takiego wózka n9ie chcę bo nie będe miała go gdzie trzymac i jak już mówiłam nie wejdzie do bagażnika

[ Dodano: 2007-12-08, 18:59 ]
poszukam takiej nakładki na pewno gdzieś znajde :)

[ Dodano: 2007-12-08, 19:00 ]
Zulcia, ten wózek całkiem fajnym ale spacerowy a jak na spacerówke się przeżóce to Maja za 2 latka już będzie miała więc jakos dam rade :P chyba :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”