Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

20 mar 2008, 18:54

mniam jakie tu fajne tematy :-D

no i tak profilaktycznie jakbym już nie dała rady się pokazać na cudownych dzieciaczkach to :
Obrazek

zalatana jakaś jestem... porządków brak, zakupów brak, i w ogóle mało wolnego a właściwie wcale :ico_noniewiem:

chyba poczytam jeszcze zaległości

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 mar 2008, 19:16

A to i ja zdążę się dziś jeszcze z Wami przywitać :-D

I ogłosić, że dziś rozpoczęła się WIOSNAAAAAAAAAAAAAAAAA

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Obrazek

ja cały dzień rozbiegana po lekarzach, aptekach i innych męczarniach :ico_noniewiem:
MisiUla waży 8100 i jest długa na 69 cm... czyli szału nie ma, ale przybiera równomiernie więc się nie czepiają :ico_noniewiem: Zbora.... co powiesz ??? :ico_sorki:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 mar 2008, 19:33

massumi, ale pierwszy dzien wiosny jest jutro... 21 marca...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 mar 2008, 19:52

doris, Wiosna astronomiczna rozpoczyna się w momencie równonocy wiosennej i trwa do momentu przesilenia letniego, co w przybliżeniu oznacza na półkuli północnej okres pomiędzy 21 marca a 22 czerwca (czasami daty te wypadają dzień wcześniej lub dzień później, a w roku przestępnym mogą być dodatkowo cofnięte o jeden dzień). Podczas wiosny astronomicznej dzienna pora dnia jest dłuższa od pory nocnej, a ponadto z każdą kolejną dobą dnia przybywa, a nocy ubywa.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 mar 2008, 22:06

Hej!
powiem tyle...Massumi, że Twoja gwiazda pobiła Hanię wagowo o jakieś 300g i jest niższa o pół cm...i nic więcej...Skoro je...i nie ma brzuszkowych problemów więc ok. Moja słabo przybiera...i nie chciała jeść...i kupy luźniejsze i śmierdzące...więc będziemy się badać.
Smakowicie tu, rzeczywiście...
Jagódka mi też się mebelki podobają, takie są ponadczasowe...moda mija szybko, a przynajmniej zawsze będziesz miała ładnie! czekam na zdjęcia!
Glzidunia no ślicznie je mała! i ząbków gratuluję!

U nas niestety nie wiosna..tylko zima...Śnieg, grad, deszcz i przymrozek :ico_zly: A ja dziś się narobiłam...Jak Hania padła to dokończyłam kuchnię, zrobiłam pranie...i musiałam 2razy prać, bo zamiast na 60stopni to nastawiłam na 40...trudno...Potem zrobiłam łazienkę całą, łącznie z oknem i zmianą firanki i myciem kafelków...na błysk! a jak młoda wstała, to poszła na kwadrans do dziadka a ja umyłam okno w sypialni...Zostało mi tylko na korytarzu 1...I z J znów nieciekawie, nie gadam z nim prawie, bo mi cholernie na nerwy działa...Hanka mi się dziś przewróciła w kuchni...poleciała z szufladą... :ico_olaboga: :ico_placzek: ale jakoś jest ok.

Dobra, idę sobie tu i tam i wrócę...A to, że nie będzie tt przez te dni, to jakoś mi nie wadzi...w sumie dobrze, bo bynajmniej kusić nie będzie. No i fakt, że nie będzie żal, że ja nie mogę klikać a Wy tak..raz będzie sprawiedliwie. Może na cd się pojawię...

[ Dodano: 2008-03-20, 21:35 ]
:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: mój mąż pali w piecu...i debil nie pamięta...a coś mamy zjebane i się woda zagotowała...wyjebało wodę z układu, grzejniki aż chodzą...bałam się, że wysadzi je...a mała śpi...i co robić? normalnie słabo mi się zrobiło...Na szczęście ojciec opanował sytuację...teraz dopiero mam :ico_zly: siedzi ciul i się gapi w tv...i by nas wysadził w nonono! :ico_zly:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 mar 2008, 22:45

zborra, czyli OK małe laleczki mamy :-) a dziś ją obkupiłam w spineczki i gumeczki :-D :ico_brawa_01: :-D ciekawe czy damy radę z nimi w niedzielę :ico_noniewiem: :ico_oczko:

zborra, zborra, zborra, przytul tego J. i powiedz: "Kochanie ... nie możesz być taki roztargniony... no" :-) i cmok i pilota przez łeb !!! :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 mar 2008, 00:31

ale mialam dzis nerwa na to TT...ilez mozna czekac?!skoro ma niedzialac jutro to niech nie dzilala ale dzis? :ico_zly:
no ,bylismy na zakupach swiatecznych i zarelko kupione...teraz juz jest pozno wiec idziemy spac....filmiki wrzuce na CD albo po swietach pokaze ...

Wszystkim zyce spokojnych swiat,duzo zarelka i radosci!!!!!no i nie zapomnijcie robic zdjęć!!!!

[ Dodano: 2008-03-23, 22:18 ]
bylam ostatnia a teraz zaczynam w swieta?...no wiec u nas dzien spoko,pelen ruchu i obrzarstwa!....no bylismy u kuzyki Arka...najedlismy sie,Maya pokazywala jak chodzi bo doskonali umiejetnosci co dzien to bardziej...przeszla juz pokoj w szerz i ostro probuje przejsc korytarz....tylko sie cieszyc bo poki co upadkow nie zalicza bolesnych!
beda zdjecia bo mielismy mala sesje wujka aparatem takim lepszym wiec pewnie sie pochwale,bylam tez dzis w pracy,potem w kosciele no i na swietowaniu u rodzinki....teraz juz w domciu ide spac bo padam z nog!
aha...dzis dostalam zaproszenie od mojego taty na NK i przyjelam bo mi go jest chyba zwyczajnie zal......i ma zdjecie i jest chyba w oplakanym stanie...w kazdym badz razie inaczej go zapamietalam......no to na tyle z nowosci.....

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 mar 2008, 10:46

dzien dobry

ja w pracy dzisiaj :)

massumi, dzieki za info io pierwszym dniu wiosny, aczkolwiek ja jeszcze ze szkoly pamietam ze pierwszy dzien wiosny = dzien wagarowciza czy;i 21 marca :P

[ Dodano: 2008-03-24, 10:01 ]
no i moja kinga cos marudna w nocy... ostatnie dwie nocki przekichane mialam...

wrcaja wspomnienia z czasowk kolek... :ico_placzek:

wczoraj w koncu dalam jej czopka, bo zal mi jej bylo... ryczala i ryczla... nawet zel na dziąsła nie pomógl... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

24 mar 2008, 11:09

hello! u nas nocka swietna!dzis wybieramy sie znow w gosci wiec mnie nie bedzie popoludniu...ale mi sie podoba takie odwiedzanie sie :ico_oczko:

Doris...obstawiam zeby....po czopkach powinno byc lepiej,a juz sie cos wykluwa?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 mar 2008, 12:05

GLIZDUNIA, na dole są dwa piekne zeby - u góry brak i nic nie czuc... dziąsła tez nie sa białe... ja równiez obstawiam zeby... niech juz wyjda bo oszaleje... :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”