doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2008, 10:06

chwale sie nowym moim nabytkiem wczoraj zakupionym
Obrazek

ja jeszcze nie wiem czy bedzie alkhol na urodzinach kingi... pewnie jakąś tam flaszke postawimy, ale nie bedzie to jakas popijawa... tylko pena kulturka :)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2008, 10:31

ej z tym alkoholem to normalne, ze bez przesady, ale u nas Arka rodzina jest taka, ze nie ma imprezey bez alkoholu i ja sie nie bede wadzic z nikim i szopek robic...

sukienusie, sukienusie..podoba mi sie strasznie sukienusia "zbory" no i ta od glizduni tez jest bosska, mam nadzieje ze tez cos fajniusiego do maja znajde..

doris 19 stopni :ico_szoking: :ico_szoking:
u nas bedzie w okolicach 0 i snieg sypie od czasu do czasu, wiec nawet na spacer wyjsc nie idzie :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2008, 10:35

ladybird23, 19 bo 19, ale w słońcu, teraz slysze jak wiatr za oknem wieje... ale i tak na plaze z mala jade - niech powdycha powietrza swiezego :) teraz spi, jak sie obudzi to sie zbieramy. bo jeszcze do banku musze wpasc po drodze...

buziaki dla was

postaram sie wpasc wieczorkiem

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 mar 2008, 10:39

hello...my juz od 6.00 na nogach ale juz niedlugo pewnie kacha i spanko :ico_sorki:

co do alkoholu.....to u nas roznie...u mnie bylawy w domu imprezy bezalkoholowe bo mama jest przeciwniczka butelek...i na dzieciecych imprezach nigdy sie nie dopominal alkoholu...u Arka za to chyba byc musi...znaczy sie zawsze jest ....bez upijania ale symboliczny kieliszek jest....z tym ze my robimy glowna impreze z chrztem i w lokalu,do obiadu wino....i piwa wedle uznania...mysle ze butelki beda niekonieczne....
Doris,bluzeczka ladna i rzeczywiscie taka seksi....na jakas specjalną okazję? :ico_oczko:
Ewcik...no to szybkiej i sprawnej przeprwadzki Wam zycze..... :ico_sorki: :-)

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2008, 11:10

Hej!
No Sikorko...ja sprzątam, Ty sprzątasz...ot, głupie baby z nas :ico_haha_01:
Doris koszulka śliczna. I aż zazdroszczę tej okazji...bo ja to jakoś nie mam kiedy i po co ubierać takich rzeczy.
Ewcik na prawdę ja już nie mam słów na tą teściówkę...to jakaś koszmarna baba i wiesz co bym zrobiła na Twoim miejscu? wcale bym tam nie jeździła!!!
Glizdunia no to ranne ptaszki jesteście!!!
Lady to szukaj coś dla Milci...już powoli czas na kreacje, hihihi...

Z alkoholem to sprawa indywidualna...Na chrzcie najpierw nie chciałam a potem i tak postawiliśmy po kieliszku i winko...Na roczek pewnie jakieś symboliczne też będzie. Choć dla mnie nie musi, bo to Hani bal, a nie dorosłych przecież. Ale mój teśc bez piwa się nie obejdzie...więc nie wiem..jeszcze o tym nie gadaliśmy...

19stopni......Doris, jadę do Was :-D bo u mnie zimno...chyba z 5stopni...i wieje, więc wydaje się zimniej jeszcze. Młoda spała cudnie i ani raz się nie przebudziła. Mleko dopiero jadła przed 7!!! i już wariujemy ostro...Ja już zdrobiłam pranie...a jak Hancia uśnie to pewnie zaś będę w szafach mieszać...Czas wraz z wiosną sprzątnąć to co niepotrzebne...to i w życiu będzie lżej.
No ok, miłego dnia i zmykam...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 mar 2008, 11:26

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: i moc zyczonek dla Wikusia!!!!!i Ulenki!!!!!!!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2008, 11:30

Ale szalejecie od rana :ico_oczko:

Sukienki bombowe, miejmy nadzieję, że i ja będę kiedyś kupowała takie cuda dla naszej Roksanki hehe - ostatnio podoba mi się to imię :ico_oczko:

Ewcik - o teściowej można by wiele mówić...I albo olej ją totalnie albo tak jak zborra napisała - podaruj sobie wizyty u niej :ico_noniewiem:

Dla Uleńki Wiktorek przesyła słodkiego buziaka z okazji miesięcznicy :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2008, 11:40

wiesz co ewcik brak slow na ta twoja tesciowa ale dla mezusia :ico_brawa_01: dzielny chlopak
a ona niech sie nie czepa bo wnusie ma piękna jak wiosenka
a ja nie wiem czemu dziecka na ciemno nie wolno

u nas nocka kiepska oj kiepska
mała jadła o 23 o o 5 i generalnie myssliemy ze moze katar jej przeszkadza ale jak dostała bytle to bylo ok jadla bez problemu

a na deserek to co ciocie lubią najbardziej
szykujemy sie na wypad do tesciów
Obrazek

Obrazek
higiena przede wszystkiem

a tu mamusia nówka nie śmigana

Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 mar 2008, 11:52

Jagodka....ja w szoku jestem jak Wy sie zmienilyscie :ico_szoking: :-D ...Mala wogole chyba schudla po buzce....albo zwyczajnie wyrosla juz na duza dziewczynke i pyzolki poszly w odstawke :ico_oczko: ...no i wloski jakie dlugasne juz ma...sliczna dziewczynka i jaka wystrojona :ico_brawa_01: :-D ....a Ty nowa fryzurka,piekny usmiech...chyba wiosna idzie i tez jakos tak chudo po buzi....tatus Was nie karmi czy jak? :ico_oczko: ....wygladacie swietnie!!!

Maya poszla juz spac...i dobrze....mam troche czasu dla siebie....a i tak z minuty na minute gorzeej sie czuje bo@ zawita lada moment :ico_zly:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2008, 12:02

No...tak...dla Ulci i Wiktorka moc buziaków i dużo radości!!!

Jagódka ślicznie!!! mała wyrosła i włoski jej urosły! ale fajna z niej panna!!! a mamuśka, fiu, fiu!!! :ico_brawa_01: na prawdę wiosna do Was przyszła!!!

A ja :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: ktoś kur...kupił tę sukienkę!!! normalnie jestem tak wściekła że zaraz wybuchnę...i idę szukać coś podobnego...nonono, nonono...nonono...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”