Meggie to ja jestem taka piekna jak moja Kasia .Żartuję A Bartosz z tym to ja się zgodze ,że 100 % mieszanka wybuchowa nie tylko pod wzgledem urody ,ale tez i charakteruMaggie pisze:
Dorcia Kasiulka jest ta bardzo do Ciebie podobna że jak patrze na te fotki w Twoim opisie to nie mogę się nadziwić....a Bartoszek to mieszanka..wybuchowa...
Dobrze że zdrowy
OJezusiczek normalnie Cię kocham Jak byłam w ciazy z Bartoszem to strasznie chciałam ,żeby następne dziecko było podobne do niego,a jak się urodził to każdy mówił ,że cała JA Więc załamka ,że znowu nastepne podobne do mnie Więc jest mi niezmiernie miło jak ktoś mówi ,że podobny do Andrzejailonakk9 pisze:hey!!!
jak dla mnie to Bartosz bardziej podobny do tatusia,chociaz pewnie ma i cos z mamusi tez...a Kasia jak wiadomo,cala Ty w 100%.
To dobrze ,sliczna dziewczynka Jezeli chodzi o Bartosza i o jego pomysły to mogłabym ksiażki o tym napisać Ostatnio jest na etapie mówienia :NIE I bardzo dobrze mu to wychodzi ,zwłaszcza przy nocnikowaniu i spaniuilonakk9 pisze: Co do Vinee,to psoci gdzie sie da,gada i spiewa non stop,nawet a autobusach spiewa swoje arie, , z jedzeniem nie mamy zadnego problemu,bo wcina wszystko!!!!!Ma nieziemskie pomysly,przy ktorych mi szczena opada normalnie czasami to tyle o nas!!!
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości