Ellibeli kupujesz Ferbiego? My pomyślimy na urodziny, bo dziadkowie chcieli kupić, ale wydaje mi się, że Toni za mały jeszcze. Boję się, że zniszczy szybko, nawet nie celowo, ale niechcący

Kod: Zaznacz cały
Ciekawa jestem jak Twój Daria będzie reagował:)
szkieletorek ja sie obawiam, ze jezeli nikt wam domu nie zapisal wczesniej, a siostra sie nie zrzekla spadku to jednak bedziecie musieli podzielic dom, albo wlasnie dac cos w zamian, ziemia to fajny pomysl i chyba tez w cenie nie?zalezy jak sie dogadacie, a dogadac sie musicie...ja mam podobna sytuacje i przypuszczam, ze kiedys bede w dupiatej sytuacji, bo to ja mieszkam w domu, ktory bede musiala splacic rodzenstwu, siostra z reszta juz mi dawno zapowiedziala, ze ona na bank bedzie chciala spadek, a brat na to, ze jak A. chce to on tez bedzie chcial![]()
mi sie tez nie podoba ta zabawka i jej cena nieadekwatna jak dla mnie do jej możliwości, ja kupiłam pieska interaktywnego za 22 funty co uczy gadać, czyta ksiażki, śpiewa itp. Ale co zrobić, jak dziecko od tygodni juz mówi o tym, że Mikołaj przyniesie, Elizka marzy o tym, a raz do roku można chyba spełnić marzenia dziecka, po co patrzec na rozczarowanie gdy kupiłabym coś innego czego ona nie chce. Oj nie, oszczedze sobie i dziecku przykrości niech ma. A wiele opinii słyszałam pozytywnych, ale nie wiem to nie ja sie tym bedę bawic:):):):)elibell a jednak furby?dla mnie to kompletny niewypal, chyba ze teraz te furby maja jakies inne funkcje niz kiedys, a wygladaja tak samo...moja siostrzenica kiedys dostala, one byly modne jakies 15 lat temu i to nic tylko jakies glupawe dzwieki wydawalo, skakalo, przewracalo oczami, wygladalo i zachowywalo sie jak maly gremlin, z tego horroru..masakra..to juz bym wolala jednak jakas interaktywna fajnie spiewajaca i gadajaca zabawke...
No niestety siostra zabrała się i w dup..e miała to wszystko.Mężowi szkoda by to znów stało kolejne lata i będzie ja spłacać . Może dla kogos to nie jest dużo bo 15 tyś ale dla nas bardzo bo nie mamy za wiele odłożone a dom wymaga generalnego remontu .albo wlasnie dac cos w zamian
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość