Awatar użytkownika
Madi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

11 gru 2007, 10:59

Cześć laseczki :-)
Ja nie biegam zbyt często siusiu, a w nocy wogóle. Ale nie wiem czy to dobrze, bo wstaję wtedy z opuchniętym nogami. Jak dobrze, że Wy też przytyłyście po 4 kg w ostatnim miesiącu, bo ja już miałam wczoraj po lekarzu "doła", że też tyle przytyłam. Ale skoro jest nas kilka, tzn. że ok :-) A mój Tymuś szaleje i szaleje, aż mi się brzuch wygina. Pewnie dlatego, że leży poprzecznie i mam mało miejsca :ico_oczko:
miłego dnia

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 gru 2007, 11:06

Ja nawet nie chce myslec o dzisiejszym ważeniu :ico_zly: Jesli chodzi o siusianie. to staram sie nie pic duzo wieczorkiem, ale i tak zawsze sie budze i ide do toalety. Rekordy bije za to w dzien. Przed jakimkolwiek wyjsciem siusiam, ale co z tego jak po 10 min. znów mi sie chce :ico_szoking: Dziewczyny, mam obcykane chyba wszystkie toalety w centrum :ico_haha_01:
Pozdrawiam i lece na zakupy :ico_buziaczki_big:

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

11 gru 2007, 11:47

HEJ!
DOPIERO TERAZ PISZĘ BO JAK POŁOŻYŁAM SIĘ DO ŁÓŻECZKA WCZORAJ O 18 TO WSTAŁAM DOPIERO DZISIAJ O 8 :ico_szoking: .
A BYŁAM W SZPITALU BO W PONIEDZIAŁEK TYDZIEŃ TEMU OBUDZIŁ MNIE TAKI SILNY BÓL Z PRAWEJ STRONY BRZUCHA PROMIENIUJĄCY AŻ DO NOGI I WZIĘŁAM NOSPĘ ALE MI WCALE NIE PRZECHODZIŁO, WIĘC WYBRAŁAM SIĘ DO GINA A ON NAWET MNIE NIE ZBADAŁ TYLKO DAŁ SKIEROWANIE DO SZPITALA, BO POWIEDZIAŁ ŻE BÓL OSTRY BRZUCHA W CIĄŻY TO LEPIEJ ŻEBY W SZPITALU MNIE ZBADALI BO NIE WIADOMO CO SIE DZIEJE BO JAK COŚ MI NARUSZY W TRAKCIE BADANIA TO NIE ZDĄŻE DO SZPITALA. NO WIĘC POJECHAŁAM ZBADALI MNIE I ZROBILI USG I WSZYSTKO BYŁO OK ALE ZE WZGLĘDU NA TEN BÓL POŁOŻYLI MNIE DO SZPITALA. OKAZAŁO SIĘ ŻE TO PO PROSTU WIĄZADŁO MI SIĘ NACIĄGNĘŁO ALE TAKI STRASZNY BÓL ŻE ŻEBY SIĘ POŁOŻYĆ MUSIAŁAM RĘKĄ PODNOSIĆ NOGĘ I KŁĄŚĆ JĄ NA ŁÓŻKO. :ico_placzek:
A WE WTOREK JAK ORDYNATORKA MI ROBIŁA USG BO PODEJRZEWAŁA WODONERCZE (NA SZCZESCIE NIE) TO POMACAŁA MI BRZUCH I POWIEDZIAŁA ŻE MAM TAKI TWARDY ŻE TO SKURCZ I PYTAŁA MI LICZYC ILE RAZY W CIĄGU DNIA ROBI SIĘ TAKI TWARDY. JA POWYZEJ 10 TO JUZ NIEDOBRZE :ico_olaboga:
TAK SIE ZDENERWOWAŁAM ŻE WYDAWALO MI SIE ZE CALY CZAS MI SIE NAPINA MYSLALAM ZE OSZALEJE. ALE PRZECIEZ DZIECKO W BRZUCHU TEZ SIE PRĘŻY I WTEDY SIE NAPINA BRZUCH. NO I DLATEGO MNIE TAK DŁUGO TRZYMALI.
POWIEM WAM ŻE JEDZENIE W TYM SZPITALU BYŁO TRAGICZNE-SCHUDŁAM PRZEZ TYDZIEŃ KILO :ico_szoking: . BLEEEEEE.NA ŚNIADANIE 3 KROMECZKI CHLEBA I NP 1 JAJKO ALBO 1 PARÓWKA ALBO 2 PLASTERKI WĘDLINY, NA KOLACJE TAK SAMO . A NA OBIAD ZUPA JAKAŚ TAKA CODZIENNIE WYDAWAŁO SIE ŻE TAKA SAMA A DRUGIE DANIE NP POTRAWKA Z KURCZAKA ALE TAM NIE BYŁO KURCZAKA TYLKO SAME SKÓRKI TŁUSTE BLEEEEE. OBRZYDLISTWO!!!

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 12:07

witajcie

kamila_torun dobrze, że już wszystko u Was ok.

zirafka zaraz dodam Cię do znajomych w naszej klasie :-)

ja dzisiaj długo pospałam, bo ostatnimi dniami klładłam się późno i musiałam wcześnie wstawać

musiałabym iść na małe zakupy, ale pogoda brzydka i mi się nie chce :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-12-11, 11:08 ]
kamila_torun dobrze, że już wszystko u Was ok.
sorki, miaam napisac Kamila1982 :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-12-11, 11:15 ]
basia83 jesteś może z Poznania?

może znasz jakąś hurtownię, w której możnaby kupić wszystko dla dzidziusia?? Od wózka, po ubranka i komódkę....

[ Dodano: 2007-12-11, 11:19 ]
zirafka jesteś z Mielca??

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 13:01

Emilia7895 tak jestem z Mielca.
A z siusianiem to też biegam co chwilę najgorzej w nocy :ico_olaboga: ale cóz. A z tym przytyciem to rzeczywiście sppro jak na miesiąc i męczą mnie duszności. Za tuydzień idę do lekarza i największy stres związany jest z wejściem na wagę :ico_szoking: . Ale pomyślmy dziewczyny sobie , że po porodzie schudniemy a poza tym wiosne będzie już tuż tuż to człowiek na wiosnę mniej je no i będziemy miały dużżżo więcej ruchu niż teraz.

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 13:05

Emilia7895 tak jestem z Mielca.
ok, zaraz Cie dodam do znajomych

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 13:27

Ciężko wejść na tą stronę bo cały czas jest serwer przeciążony. No i powiem wam, że jak tak tutaj z wami piszę to wydaje mi się, że znamy się od dawna. :-D , bo jest tu naprawde super i mam nadzieję, że na dłużej sie zaprzyjaźnimy. I , że nawet po porodzie będziemy utrzymywały kontakt. :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-12-11, 12:29 ]
A i chciałam dodać, że strasznie mi się dziś nudzi w pracy i ciągnie czas. :ico_szoking: :ico_spanko:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 13:35

nawet po porodzie będziemy utrzymywały kontakt.
pewnie, że tak
potem będziemy rozmawiały o dzieciaczkach :-)

[ Dodano: 2007-12-11, 12:36 ]
ja się bardzo dużo tu na forum dowiem, a potem jak idę do lekarza, to prawie wcale nie mam do niego pytań, bo Wy mi wszystko wyjaśnicie :-)

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 gru 2007, 14:07

No dziewczyniki to jestem spokojniejsza myslalam ze to tylko ja tak czesto siusiam a wlasnie najgorzej jak jestem na miescie to wkolo tez wiem gdzie jaka toaleta :ico_haha_01:
mam nadzieję, że na dłużej sie zaprzyjaźnimy. I , że nawet po porodzie będziemy utrzymywały
no jasne ale bedziemy miala jeszcze wiecej wspolnych tematow o naszych dzidziusiach :-D
Kamila1982, dobrze ze wszystko ok ja tez raz mialam taki bol i moja ginka ze Szczeicna kazala wlasnie zazyc nospe ze to wezel sie naciąga
Kamila1982, a Ty jestes ze Swinoujscia bo juz nie pamietam no wiem cos o szpitalnym jedzenia jedynym slowem to gotuja jak do swinek nie obrazając zwierząt.
Ja juz obiadek zrobilam a teraz mam juz luzik :-D

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

11 gru 2007, 14:32

Witam dziewczyny!!!
u nas też pogoda paskudna. leje od samego rana.
Widze , że Wy to ranne ptaszki jesteście Ja około 9 to dopiero otwieram jedno oko :) (no chyba że moje dziecko wstanie wcześniej ale najwcześniej wstaje po 8) z tym że ja chodze spać około północy :ico_oczko: .
Kamila dobrze że wszystko jest ok
a co do sikania w nocy to ja zawsze wstaje 1 raz.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”