Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2008, 11:02

dora , ja z nim rozmawialam , ale do niego to jak do ściany. Chyba zdecyduje się na tego psychologa rodzinnego. Mój kochana do późna nie pracuje !!! Mojego tylko tak w domu nie ma bo on ma swój interes i sam sobie szefem jest więc praca to moze 5 % dnia mu zabiera, ale wiesz codziennie silownia 2 godziny a to z kolegami na basen a to z kolegami to a to z kolegami tamto!! A szkoda slów na tych facetów
Fioletowa Ania zauważylam, że tu kazda z nas ma albo remont , albo w trakcie budowy hihhi. Śliczne imiona wybraliście dla waszego dzidziusia, musi być straszny wtydzioch, bo u nas to już wszystkie dziewczyny maja potwierdzone raczej ( tylko ja czekam na USG :ico_placzek: )

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lis 2008, 11:47

witam :ico_ciezarowka:
widze ze ciazkich tematow ciag dalszy, naprawde wspoloczuje problemow z facetami to ciazka sprawa wiem bo sama bylam w zwiazku z facetem -debilem i nie mialam sily sie od niego uwolnic naszczescie dojrzalam i jakos sie wykaraskalam z tego bagna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tylko ze mysmy nie mieli dzieci , a jesli sa ju dzieci to moze warto rozmawiac probowac naprawiac ale tez nie za wszelka cene , bo wiem ze nie mam nic krzywdzaceo dla dziecka niz para rodzicow nie kochajaca sie i nie szanujaca sie nawzajem , oczywiscie to jest tylko moje zdanie

wiem ze kobieta w ciazy potrzebuje czulosci milosci i wsparcia i jezeli facet tego nie moze jej dac teraz to co bedzie pozniej :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2008, 11:57

adka u mnie to, aż tak źle nie jest bo my sie kochamy i wiem, że to nas jeszcze bardzo trzyma, ale jesteśmy ze sobą prawie 6 lat i też nie ma w nas już takiego zauroczenia i namiętności jak jest na początku. Wiadowo czasem dochodzą obowiązki i nie ma sie dla siebie tyle czasu,. Juz też nie tylu wspólnych tematów bo wszystko sie już obgadalo, no cóż takie jest życie i trzeba sie z tym pogodzić :) Wazne, że jest miedzy nami jeszcze 100% zaufania. No, ale mogloby być lepiej :)P

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2008, 12:17

ale zecscie popisaly i to mi sie podoba mialam co do poczytania!!:)

sluchajcie ja z mezem sie znam ponad 2 lata i jeszcze dluzsza histori aprzed nami nie nawidzilismy sie wrrr to byl przyjaciel mojego bylego oni mieszkaja kolo siebie dom w dom... ja z tamtym baranem zerwalam a nagle Pawel stal sie dla mnie otucha i przyjacielem i tak jakos wyszlo...wiedzialam ze jest prawiczkiem haha bo on nei byl przystojny i wogole niesmialy jakos sie tak powoli rozkrecalo to i zaczleismy chodzic d slubu jest 5 miesiecy a od chodzneia razem 10 miesiecy :) i dobrze sie nam uklada gdyby nie tesciowa :ico_zly: ale to prawda im facet starszy tym lepiej mozna sie dogadac chociaz oj ma ciezki charakter dla innych...ja tam sie z nim dogaduje..... co do przytulanek ... to tylko przytulenie i buziaki u nas wchodza w gre.... maz nie chce sie kochac narazie a francuskiego nie lubi;| dziwny facet

kurcze wiecie jaką mialam okropna noc..... brzuch caly czas sterczal ...malej nie czulam i juz panika nie moge sie wysiusiac a dzis mi leb peka i cisnienie 90 na 60 szok...ale nie dam sie nie pojde do spzitala leze i odpoczywam dzielnie potem zrbie nalesniki

wkurzylam sie przyszly mp4 z allegro z wada dzialaja tylko pod kablem usb a jak go odlacze nie da sie ich wlaczyc ... no co to za sprzet szkoda mi podarowac 70 zł;/ teraz bedemusiala znow wydac kase na prezent ale o swoje sie upominam....

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lis 2008, 12:32

ja ze swoim mezem znam sie 5 lat jestesmy razem od 4 a malzenstwem od 2 , razem prowadzimy firme , jestesmy razem przez 24 godziny na dobe , wiem ze to dla zwiazku tez nie jest dobre rozwiazanie ale mi to pasuje i nie wyobrazama sobie innego zycia :-D

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2008, 13:25

adka u nas to jak byśmy byli ze sobą 24 h na dobe to bylo by fajnie - pracowaliśmy tez kiedys razem i bylo super a od kiedy zaszlam w ciąze to musialam zostawic klub :( Mówie - pierwsze 3 lata to byla bajka, a potem - hmmmm nie wiem co sie stalo . Ja rozumiem, że wiecznie nie mozey udawac mlodych, zakochanych bez obowiąków, ale fajnie byloby aby wrócić do tamtych czasów choć na 1 dzień

misiunia_29
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

28 lis 2008, 15:04

Żalicie się Wy to ja też muszę. :-D
U mnie z sexem jest tak, że to ja nie chciałam za często, a on nawet codziennie. Jak mu mówię, że nie chcę to mi później przez cały dzień gada, że ja dla niego nic nie robię i że znajdzie sobie kochankę. A żeby mnie bardziej wkurzyć to mi pieprzy cały czas, że przeleci moją koleżakę bo ona lubi LODY, a ja nie i dlatego jestem taka niedobra.
Dzisiaj mnie tak wkurzył, że mu powiedziałam, że dziecku nie dam jego nazwiska. Bo on mnie straszy, że weźmie małą i wyjedzie. :ico_szoking:
Już też chwilami mam serdecznie dość.

malgoskab
4000 - letni staruszek

28 lis 2008, 15:15

cześć dziewczyny :-)
tak was trochę podczytuję i trafiłyście z tematem jak ulał. Coś z tymi facetami naprawdę jest nie tak. Ja to na swojego naprawdę nie mogę jakoś narzekać. Jest przekochany jak traktuje mnie i nasze maleństwo, ale jeżeli chodzi o czułości to kończy się na całusie, przytuleniu i całusie brzuszka. I tyle :ico_placzek: A co z tego mi się teraz narobiło, jakaś okropna chandra, tylko płaczę i płaczę :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: może to te hormony tak działają już sama nie wiem.

A tak poza tym to ja mam termin na 25 marzec :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2008, 15:27

misiunia_29, a moj nie lubi LODÓW! dziwny facet :-D

misiunia_29
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

28 lis 2008, 15:39

ja też nie lubie, a mój tak i to za bardzo :ico_zly: