Moja amelka tylko baje i baje, oglada jimjam i cbeebies ale po polsku, ja czasem rano to jeszcze dosypiam a jej wlaczam wiec to troche moje lenistwo..
dwa dni temu taka duchota u nas ze myslalam ze umre, amelka j
os dokazuje wyjatkowo o wszystko mi placze nie wiem, moze taki okres, a jak jej cos nie idzie to takie nerwy i zaraz w ryk a mnie szlak trafia ostatnio
...
poza tym odstawiam amelke od pieluchy nocnej, na wyjscie jest ok, bo wola ze chce siusiu i zawsze nam sie udaje doleciec do kibelka, ale w nocy sika w lozko, poloyzlam folie pod spod no i co latam zmieniam przescieradla, majtki, poki cieplo to wszystko ladnie schnie...nie wiem, chyba juz 5 nocy i ani jednej suchej, ona rozumie ale jest taka zaspana w nocy, wczoraj wyczytalam zeby ja na spicha sadzac na nocniku, wiec tak zrobilismy a ona sie oparla o taty noge i spala na tym nocniku, jak ja wybuchnelam glosno smiechem to ona przez sen sie usmiechala i nadal spala, nic nie wysikala wiec znowu w lozku w nocy, sama nie wiem... moze jeszcze trzeba czasu...
chetnie bym wleila jakies fotki ale aparat mamy zepsuty, w przyszlym tygodniu ide kupic nowy, za ten pytalam naprawe, nie dosc ze trzeba jechac godzine od nas to kolo 60-70 funtow najtansza naprawa a za 50 funtow to ja mam aparat dwa razy lepszy niz te co mam, wiec kupie nowy, i musimy dokupic komode, w srode mam drugi scan-usg wiec sie mam nadzieje dowiemy czy chlopczyk czy dziewczynka
a jak sie juz dowiem to robie porzadki w ciuszkach i co nie bede uzywac to troche wystawie na aukcje, mzoe troche kaski wpadnie, caly czas licze na chlopczyka
ostatnio dzidzia tak kopie ze szok, troche byla cisza a teraz juz tak konkretnie tylko zawsze cos robie a jak chce zeby poczul mezus lub amelka to cisza, amelce mowie daj raczke zobaczysz jak dzidzia kopie, a amelka: kopie gola??? hahaha, czuje ze br
uch mi sie zrobil taki twardszy i taki bardzo ciazowy
lece niedlugo do sklepiku na chwilke, jutro do pracy po przerwie a w srode na usg, juz sie nie mgoe doczekac
aha i w sumie to juz polmetek u mnie
ale ten czas leci
[ Dodano: 2010-07-04, 09:34 ]
aha i nie wiem czemu ale mnei draznia ludzie ktorzy mowia np. wogole po tobie nie widac ze ty w ciazy, wiem ze mam juz brzuch no to co zawsze taki mialam, jakos watpie, moja kolezanka mowi ze jakbym miala troche tluszczyku, dziwne bo on nie wyglada juz jak brzuch po zjedzonej dokladce obiadu ale w nosie z nimi, mi tam na reke ze malo tyje zreszta przy amelce to ciezko posiedziec, tylko niektorym tez by sie przydalo skomentowac ich figure a czlowiek sie nie oddzywa a jak kobita w ciazy to mozna sobie komentowac jej wage brzuch i wszystko...ale sie wyzalilam, moze to moje hormony...........na szcze sce maz mowi ze mam sie nie przjmowac bo jemu i tak sie podobam
[ Dodano: 2010-07-06, 12:01 ]
Witajcie
co tu taka cisza???????/
anitko sto lat
probuje wkleic troche fotek, moze sie uda
[ Dodano: 2010-07-06, 12:17 ]
Witajcie
co tu taka cisza???????/
anitko sto lat
probuje wkleic troche fotek, moze sie uda
ja mam usg jutro i juz sie nie moge doczekac
napisze wam w skrocie o mojej corci,oduczamy ja od pieluch w nocy, chyba wam pisalam juz, jakis tydzien to trwa. wiec dwie noce temu nie chciala sie polozyc tylko na nocniku siedziala, ustawilismy sobie pobudke z mezem na 4 rano, a amelka sie zsikala i nas obudzila doslownie 2 minuty przed pobudka, wczoraj ja pracowalam na nocke a mezus wstal o 3 i ja wysadzil i podobno zrobila siku a rano wstala jak ja juz wrocilam i zrobila siusiu rano wiec nasza pierwsza sucha noc
jestem taka z niej dumna a jaka wstala szczesliwa ze nie zrobila siku w lozko
[ Dodano: 2010-07-06, 12:09 ]
[ Dodano: 2010-07-06, 12:13 ]
to takie fotki na ogrodku, przed domem... i kilka amelki bo to proba nowego apratu :)
[ Dodano: 2010-07-08, 12:31 ]
co tu sie dzieje, chyba zostalam sama na tym forum
chcialam tylko przedstawic Victorka :)