ja właśnie wstałam, u nas kuzyn z żoną byli, ale nawet nie do północy, bo musieli jechać do małej, a my siedzieliśmy coś do 1.30.
teraz się umyje i zrobię śniadanko, bo zgłodniałam, planów na dziś nie mamy także będziemy leniuchować

aniablla ja zamierzam założyć body i taki grubiutki welurowy komplecik podszyty bawełną: półśpioszki i kaftanik z kapturkiem, na to kombinezonik, do fotelika i nakryć kocykiem - więc w sumie tak samo jak milutka. To wystarczy, przecież tylko ze szpitala do samochodu, a potem do mieszkania.mam głupie pytanie ale je zadam. przy takiej pogodzie i temp jak teraz o ile taka będzie jak bedziemy rodzić co założyć dziecku na wyjście ze szpitala? właśnie się zorientowałam, że chyba nie mamy żadnego sweterka dla małej a kombinezon może nie wystarczyć
Ja mam zamiar zrobić dokładnie to samo.ja zamierzam założyć body i taki grubiutki welurowy komplecik podszyty bawełną: półśpioszki i kaftanik z kapturkiem, na to kombinezonik, do fotelika i nakryć kocykiem
U nas też -6,ale według mnie to dobrze,że mrozi,przynajmniej zarazki wszystkie pozamarzająmowie wam jaki mróż
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość