basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 gru 2007, 14:33

:-)

[ Dodano: 2007-12-11, 13:35 ]
co do siusiania to wstaje 1-2c razy w nocy a w ciagu dnia to nawet nie licze,chodze czesto siusiu bo mam straszne pragnienie potrafie wypic dziennie 3 litry wody ,do tego jakis soczek,kakao troche tego jest.
kamila dobrze ze u ciebie wszystko ok :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-11, 13:38 ]
emilia[/b] tak jestem z poznania i znam jedna super hurtownie tam wlasnie bedziemy kupowac dla dzidziusia wszystko, cany sa nawet ok jesli kupuje sie duzo dostaje sie 5 % rabatu.

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 14:41

emilia tak jestem z poznania i znam jedna super hurtownie tam wlasnie bedziemy kupowac dla dzidziusia wszystko, cany sa nawet ok jesli kupuje sie duzo dostaje sie 5 % rabatu.
a mogłabyś mi podać adres??

my jesteśmy ze Śremu, ale dość często jesteśmy w Poznaniu

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 gru 2007, 14:43

ja sie zastanawiam czy moja coreczka nie przekrecila sie znow glowka w dol bo jak mnie kopie to czuja ja z boku kolo zeber i bardzo wysoko mnie kopie.
dziewczyny nie wiem czy moja dzidzia miala juz czkawke ,to zle ja nie miala?????? bo wy pisalyscie ze to tak rytmicznie brzuszek skacze ja mialam tak raz wczoraj ale to bylo tylko 3 razy i koniec to chyba nie to???? jak dlugo trwa takie cos??? :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2007-12-11, 13:50 ]
jest kolo ulicy Bukowskiej na ulicy "jackowskiego" ale jak sprawdze to napisze dokladnie.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 14:59

kamilko ciesze sie ze juz wszystko dobrze :ico_brawa_01: a co do jedzenia szpitalnego to wiem cos o tym jak lezałam tzrecim razem w szpitalu w 13 tyg miałam straszne mdłości jadłam tylko kisiel przewaznie a jak przynosili codziennie rano te najtańsze wendliny i 3 kromki chleba masło to dosłownie na jedną kromke to dostawałam wtedy szału niedość ze wymiotowałam z mdłości ciązowych to jeszcze na sam widok tego jedzenia kiedys przyniesli na kolacje kawałeczek takiej bardzo tłustej metki :ico_szoking: :ico_zly: nie zapomne tego szok co daja w szpitalu. całe szczescie ze moja sala była na parterze i tata bo miał bardzo blisko do szpitala przynosił mi przez okno sniadanie a wieczorem kolacje :-D

a co do siusiania to chyba juz tak bedzie coraz czesciej ja dzis zdązyłam zrobic w domu wyszłam przeszłam sie kawałek po miescie dosłownie 5 min i juz mi sie chciało a jak poszłam do wc to leci pare kropelek. :ico_haha_01:

dzis jestem u rodziców i pisze ściągi bo w niedz kolejne koło z Histori Mysli Ekonomicznej a ja nie cierpie historii i nie mam zamiaru sie tego uczyc moze jakos sie uda. :ico_oczko:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 14:59

jest kolo ulicy Bukowskiej na ulicy "jackowskiego" ale jak sprawdze to napisze dokladnie.
dzięki bardzo :-)

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 gru 2007, 15:03

Tak to ul.Jackowskiego, to taka dluga hala napewno znajdziecie otwarta jest chyba do 20 w soboty i niedziele tez, jak bedziesz chciala wiedziec wiecej to pisz.pozdrawiam

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

11 gru 2007, 15:26

DZIEKI DZIEWCZYNY!!!
ANETKO JESTEM ZE ŚWINOUJŚCIA TAK JAK TY ALE JA MIESZKAM NA SZKOLNEJ WIĘC NIESTETY NIE JESTEŚMY SĄSIADKAMI ALE MOŻEMY SIĘ KIEDYŚ UMÓWIĆ NA SPACEREK :-D
A CO DO SIUSIANIA TO JA TAK JAK WY LATAM CO CHWILĘ DO KIBELKA.

A APROPO TEGO ŻARCIA SZPITALNEGO TO CO JAK CO ALE ŻEBY DO OBIADU NIE BYŁO SURÓWKI DLA CIĘŻARNYCH!?JA CHYBA NAPISZĘ JAKĄŚ SKARGĘ DO WYSPIARZA ALBO NA NASZEJ STRONIE - ALE PEWNIE I TAK TO NIC NIE DA...

A W SZPITALU ROBILI MI USG ALE DZIEWCZYNA PRZEDE MNA CO JA BADALI SPYTAŁA SIĘ CZY WIDAĆ JAKA PŁEĆ TO LEKARZ POWIEDZIAŁ ŻE TERAZ SPRAWDZA CZY Z DZIDZIA WSZYSTKO OK A NIE SZUKA PŁCI :ico_puknij: WIĘC JAK NA MNIE KOLEJ PRZYSZŁA TO NIE MIAŁAM ODWAGI SIĘ ZAPYTAĆ KOGO NOSZĘ POD SERDUSZKIEM .WIEM TYLKO ŻE ROZWIJA SIĘ PRAWIDŁOWO I JEST UŁOŻONE GŁÓWKĄ W DÓŁ CZYLI FACHOWO-POŁOŻENIE PODŁÓŻNE GŁÓWKOWE.
ALE IDĘ Z MĘŻEM 13 GRUDNIA DO SWOJEGO GINA WIĘC MOŻE SIĘ DOWIEM :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

bo z tego co widzę to wy wszystkie już wiecie o swoich dzidziusiach :ico_brawa_01:

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 gru 2007, 16:21

Dziewczyny, RATUNKU! Przeszłam samą siebie! Pomyliłam godziny i nie poszłam na wizytę do ginka. A od jutra powinnam miec przedłużenie zwolnienia. No i teraz kombinuję. Jutro pójdę do internisty, moze cos załatwię.
Dzis z tego wielkiego stresu chyba w ogóle nie pojdę spac.

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

11 gru 2007, 17:09

Dziewczyny, RATUNKU! Przeszłam samą siebie! Pomyliłam godziny i nie poszłam na wizytę do ginka.
Nie martw się napewno jakoś to załatwisz

[ Dodano: 2007-12-11 ]
A jak chcecie wiedzieć jak wyglądałam przed ciążą to zapraszam na www.nasza-klasa.pl i szukajcie Elżbieta Kozik i zapisujcie się do moich znajomych
No tak tylko Która Elżbieta Kozik to Ty :) bo u mnie znalazło aż 4 panie o tym nazwisku i imieniu.

[ Dodano: 2007-12-11 ]
Ja w www.nasza-klasa.pl jestem Sylwia Olczyk (Kowalska) też mozecie mnie zapisywać do znajomych

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

11 gru 2007, 17:42

czesc dziewczynki!!!! wlasnie wrocilam ze spzitala!!!! hurrrraaa!!!! w szpitalu bylam od soboty az do dzis.... robili mi wszystkie mozliwe badania na cukrzyce..i dzis sie ostatecznie okazalo ze mam cukrzyce ciazowa. jestem na diecie..ale dzieki bogu bez insuliny.. 7 stycznia ide do poradni diabetologicznej to przymus ze szpitala! ale wole to niz patologie ciazy!!!

patologia ciazy to najgorszy z oddzialow w szpitalu..zwiedzilam przy okazji porodowke ;) mamy piekna i nowa wyremontowana.. ale.. pakusdne polozne..ale tylko co niektore...

emilia7895, czytalam ze pomylilas mnie z Kamila1982, a zapewniam sie ze nie jestesmy tymi samymi Kamilami :-D

no dobra moje dziewczynki... bede konczyc bo jestem bardzo zmeczona po tym szpitalu..ale chyba psychicznie jestem wykonczona.. :ico_noniewiem:

to pozdrowienia z Torunia :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”