Mamo_Zuzi napewno jesteś przewrażliwoina jesli chodzi o to odwracanie główki
ale wcale sie nie dziwie bo ja też schizuje jak cos zaobserwuje ze sie powtarza..ehh taki chyba nasz los
ja codziennie rano zmieniam w łóżeczku położenie poduszki, tzn. jeden dzien Szymuś spi po jednej stronie łóżeczka a drugiego dnia rano przekładam poduszke w drugi koniec łóżeczka i tak mu zmieniam pozycje, doradzili nam to jeszcze w szpitalu zeby dziecko patrzyło z różnych stron.
dagmara1709 spróbuj przystawić małej ręke prawie przy samej twarzy, ale nie dotykając jej i powoli przesuwaj ręke raz w prawo a później w lewo, moze wtedy zacznie wodzić wzrokiem.
Tak robil ten rehabilitant jak bylismy z Szymciem na ćwiczeniach, on miał wtedy 1 mies. i wodzil wzrokiem za ręką a teraz taka ręka go juz nie bawi woli wodzić wzrokiem za pozytywką albo grzechotką:)
Muszisz pewnie dać Majce jeszcze troszke czasu i napewno wszystko bedzie ok.
Justyna_Bochnia no to zazdroszcze tych udanych zakupów na allegro, bo to w sumie juz ostatni dzwonek jeśli sie chce kupić prezenty na allegro bo wiadomo jak to przed świetami z wysyłką, pewnie poczta bedzie robic niezłe opoznienia, ja tez myslalam zeby kupic prezenty na allegro ale jednak stwierdzilam ze kupie w sklepie każdemu jakąs pierdulke
Kocura Bura mamacia zrobiła standardowy obiadek czyli schabowego..hihi ale i tak było pysznie i milutko
eSKa super ze zakupki sie udały
ale nie napisałas co kupiłas....nadrabiaj szybko i pisz bo jestem oczywiscie strasznie ciekawa
jak to zawsze w kwestii zakupów
Dominisia sie niestety dzisiaj nie odezwala
wiec spotkanka nie było
ale ja musialam i tak sie zrelaksowac
wiec wybralam sie na zakupki...oczywiscie z Szymciem:)
kupilam mu w H&M rajtuzki za 50% ceny
w aptece kolejny juz balsam do suchej skóry, na razie to podoba mi sie bardzo jego zapach
ale chciałabym żeby jeszcze poskutkował
aa i w aptece kupiłam gotowe mleczko Nan, wiecie takie juz rozrobione
to na wszelki wypadek jakby Szymuś zgłodniał na zakupkach
bo jakos nie widzi mi sie wyciągać cyca na pasażu w hipermarkecie
pewnie spociłabym sie zanim bym sie rozebrała i dokopała do cyca pod ciuchami...hehe
Szymuś śpi
ja zaraz szybko kąpiel i też lulu
a wiecie co mi M dzis powiedział
ze go zaniedbuje
eehhh juz sobie wymyslilam co mu powiem jak jeszcze raz cos takiego powie
ze jak cos odemnie chce to najpierw niech synka uśpi
jutro w planie tez zakupki
i juz sie ciesze na samą myśl..hihi
a miałam wam napisac jeszcze ze przyszedl mi ten śpiworek z allegro
jest super
teraz juz nie musze żadnymi kocykami Szymcia opatulac
tylko siup w śpiworek i maluszek ma cieplutko