Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

06 kwie 2009, 09:46

asika82, u mnie to Nicola lub Dominik ale mam nadzieje ze to dziewczynka

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 kwie 2009, 10:02

a u mnie Oskarek nie bedzie, Piotrek jednak sie nie zgadza... szkoda ale cos wymyslimy :)
siedze chora w pracy i mam nadzieje ze jak w srode pojde do ginekologa to da mi troche zwolnienia na odpoczynek.
no i w weekend powiedzialam w domu... mama sie nawet ucieszyla, ojciec tez dumny (bo dziadek to teraz ważna osobistosc :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: )
tylko moja babcia sie obraziła i powiedziała ze mnie wydziedziczy :| cóż mam nadzieje ze jej przejdzie, choc obawiam sie ze moze nie....
aczkolwiek wiedziałam ze tak bedzie... eh

Awatar użytkownika
Sabcia

06 kwie 2009, 10:24

isiawarszawa, rany to co ty masz za babcie a malenstwo w drodze to same szczescie - nie rozumiem

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 kwie 2009, 11:35

Sabcia, bo ja jestem całe życie chora (a tak naprawde to byłam ciezko chora przez pierwsze 2 lata), powinnam tylko nic nie jesc, schudnąć, uczyc sie, miec dobrą prace i byc starą panną :D lub co lepsza zostac zakonnicą :) ale cóż, z kazdym nowym dzieckiem w rodzinie jest to samo.... przejdzie jej...

asika82
4000 - letni staruszek

06 kwie 2009, 13:13

jejku isia ale masz babcię :ico_olaboga: Ważne,ze mama i tata sie ucieszyli to babci tez szybciej przejdzie jak będzie widziała u nich radość.

Widzę,że imiona już na tapecie a my jeszcze nie myślimy. Ja nawet nie zastanawiam się nad imieniem dla ewentualnej córci żeby nie zapeszyć bo on poczęcia mój synio nazywał się Ula :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 kwie 2009, 19:20

Czesc babeczki :-D ale się dzieje :-D imiona już wybierane!! Czas leci szybciutko :ico_brawa_01: ja dzisiaj zrobiła tyle rzeczy że sama jesteś zdziwiona, zaliczyła dwa testy ze studiów podyplomowych normalnie sama jestem zdziwiona że mi się udało zmobilizować. Ostatnio taki jeste wstętny leniuszek. Teraz czekam na wyniki hihi ciekawe czy zalicze!!

A co do imion to u nas w domku narazie się nie zastanawialiśy ale Kubek rzuca czasem jakieś imiona co mu się podobają dla chłopca Antoś narazie tylko tyle a dla dziewczynki Natalia Zuzia i tyle, pewnie jak się dowiemy co będzie to wtedy będziemy myśleć intensywniej!!!
isiawarszawa, fajnie że rodzice są szczęsliwi :ico_brawa_01: a babci przejdzie napewno!!!

Awatar użytkownika
Sabcia

06 kwie 2009, 19:40

A ja juz po spacerku wypoczeta tylko jakas nienajedzona nie chce mi sie jesc i tyle :ico_noniewiem: ale ogolnie czujemy sie wysmienicie

Awatar użytkownika
madzulla
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

06 kwie 2009, 21:41

sabcia fajnie ze samopoczucie dobre u mnie roznie jak swieci sloneczko to nie marudze
isia babcia sie nie przejmuj jak dzidzia sie urodzi to bedzie miala inne podejscie zobaczysz
ja juz wkroczylam w 13 tydzien jak sie ciesze ze te 3 miesiace minely spokojnie oby tak dalej :-) :-) kobietki czy was tesz piersi swedza bo mnie strasznie ale zauwazylam ze cera zaczela sie poprawiac bo na poczatku bylo strasznie tez tak mialyscie ?

Awatar użytkownika
bigottka

06 kwie 2009, 22:30

JA w sumie też jeszcze nie zastanawiałam się nad imionami lecz mój mąż już pomału zaczyna kombinować nad tym jak na razie to mu nic ciekawego nie wychodzi same takie jakieś staroświeckie imiona których już nikt ie używa masakra.
Dobra kobietki ja idę spać bo jutro znowu do pracy. Dobranoc i do jutra :-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 kwie 2009, 09:01

CZesc :-D witam się z herbatką :ico_kawa: i śniadankiem :ico_brawa_01:
wiosna już nas nie opuści :ico_brawa_01: ide zaraz na spacerek!!
Ja dzisiaj samopoczucie mam znowu takie sobie ale jakoś do przodu :))
A w czwartek wizyta u gina i nie wiem dlaczego się denerwuje :ico_sorki: nie no wiem mam nadzieje że wszytsko jest dobrze i pięknie kruszynki rosną!!

[ Dodano: 2009-04-07, 09:08 ]
Acha :-D Miłego dnia :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”