lilo

05 sie 2009, 13:32

bo co przewinęłam to dziecko to gdzieś mu z tej pieluchy wyciekło i co chwilę musialam przewijać,przebierać i obmywać.
lilo napisał/a:
To też może byc prawda :ico_smiechbig:
Maleństwo często strzyka w pieluchę co chwila :ico_oczko: A chłopcy mają często to do siebie że się też obsikują - mojego musiałam na początku co chwila przebierać. Jak siusiak się podwinął to potrafiła pielucha być sucha a koszulka i śpiochy mokre :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sie 2009, 13:35

Maleństwo często strzyka w pieluchę co chwila :ico_oczko: A chłopcy mają często to do siebie że się też obsikują - mojego musiałam na początku co chwila przebierać. Jak siusiak się podwinął to potrafiła pielucha być sucha a koszulka i śpiochy mokre :ico_oczko:
No to troszkę roboty mnie....Nas czeka.Dobrze wiedzieć że dzieciaki tak często się brudzą.Czyli mój sen był proroczy. :ico_olaboga:

lilo

05 sie 2009, 13:45

Czyli mój sen był proroczy.
Bardzo możłiwe :ico_oczko: Na początku ja przebierałam malucha kilka razy dziennie mimo że przecież się nie brudzi :ico_oczko: Może mój był wyjątkowy siusiak ale jak poszłam odwiedzić koleżankę która miała córkę i drugi urodził jej się syn to pierwsze pytanie było - czy wszyscy chłopcy tak leją po sobie i czy swojego też musiałam tak przebierać ciągle :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2009, 13:54

geheimnis, dobrze ze na wizycie wszystko ok :ico_brawa_01:
moze rzeczywiscie nie maja takiego sprzetu :ico_noniewiem:
a usg kiedy bedziesz miala?? to bedzie to tzw polowkowe tak?? nawet nie wiem o co z tym polowkowym chodzi :ico_noniewiem:

ja usg mam juz we wtorek :ico_brawa_01: :ico_oczko:

kurcze lilo mowisz ze chlopaki tak sikaja?? :ico_olaboga: to widze niezla szkola mnie czeka :ico_haha_01: :ico_oczko:

ja wrocilam ze sklepu
nie mozna spokojnie wyjsc bo jakies robactwo lata z biedronkami na czela :ico_olaboga:
pierwszy raz cos takiego widze
tutaj nigdy zadnego robaka nie bylo
ani komarow, ani much a teraz porazka :ico_noniewiem: :ico_puknij:

lilo

05 sie 2009, 14:22

kurcze lilo mowisz ze chlopaki tak sikaja??
Pewnie jeszcze Patrycja.le i iw_rybka się wypowiedzą to zobaczymy czy u nich też tak było :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 sie 2009, 20:53

lilo, dokladnie to samo bylo u nas,na samym poczatku niestety pampersy sie nie sparwdzily,bo zawsze przesikal :ico_szoking: Mam na mysli Pampersy,moglam go ciasno zapiac a i tak sie przesikal :-D

A co do sluchania tetna,to mi dopiero teraz w skonczonym 18 tygodniu polozna zaczela sluchac i mowi,ze za kazdym razem przed wizyta bedzie sprawdzac,a KTG w ostatnim miesiacu przed wizyta :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-08-05, 20:55 ]
a pamietam tez jak go przebieralam raz i w momencie jak zdjelam pieluszke to strzelil kupke :-D Doslownie strzelil,bo na dwa metry do przodu :ico_szoking: :ico_wstydzioch:

lilo

06 sie 2009, 08:42

Witam!

A co tu tak cicho??? Ja dopiero do pracy wparowałam bo byłam oddać krew i inne płyny do badań :ico_oczko:

leona, super zdjęcia z wakacji - oglądałam na n-k :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Naprawdę ślicznie wyglądasz :ico_brawa_01:
Doslownie strzelil,bo na dwa metry do przodu
Dzieci potrafią zaskoczyć :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 sie 2009, 09:12

No cicho bo wszystkie jeszcze śpią :)
lilo ja Cię podziwiam i każdego kto tak wcześnie wstaje :ico_olaboga:

wstałam dziś ok 7 bo też miałam pobranie krwi. Obudzenie się sprawiło mi ogromną trudność :ico_olaboga: i chyba będę drzemać w ciągu dnia...

Dziewczyny powiem Wam, żeby nie przechwalać...od kąd mój mąż zobaczył dzidziusia mojej bratowej jest dla mnie milutki i kochany bardziej niż zwykle...zasypia naprzykład z ręką na moim brzuchu i wprost prosi żebym niczego w domu nie robiła :ico_haha_01: nawet deski do prasowania nie pozwala mi złożyć :ico_haha_01:

miłego dzionka :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2009, 09:20

witam w kolejny sloneczny dzien :ico_oczko:
super zdjęcia z wakacji - oglądałam na n-k
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a cos mnie tak wzielo na wklejanie bo od roku nie mialam nowej fotki :ico_noniewiem: :ico_oczko:

dokladnie to samo bylo u nas,na samym poczatku niestety pampersy sie nie sparwdzily,bo zawsze przesikal
no to niezle :ico_olaboga:
Doslownie strzelil,bo na dwa metry do przodu
:ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_olaboga:

ja ugotuje grochowke i musze przejsc sie do szkoly :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-08-06, 09:22 ]
od kąd mój mąż zobaczył dzidziusia mojej bratowej jest dla mnie milutki i kochany bardziej niż zwykle
brawa dla meza :ico_brawa_01:

moj jak na razie boi sie nawet przylozyc reke do brzucha :ico_noniewiem:

lilo

06 sie 2009, 09:23

lilo ja Cię podziwiam i każdego kto tak wcześnie wstaje
anusiek, życie "przed dzieckiem" a "po dziecku" wygląda naprawdę różnie :ico_oczko: Kiedyś też lubiłam poleżeć do 9,00, teraz jak dziecko śpi do 7,00 to już jest sukces że tak długo dało pospać :ico_haha_01: :ico_oczko:

I brawo dla męża - oby mu nie przeszło :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”