mi lekarz powiedział ze nie moga byc starsze niz dwa tyg..mam tylko nadzieje ze wyniki bede miec szybko i zdaze przed piątkiemA badania wszystkie mi robili jak leżałam na Patologii ciąży, więc mam aktualne na wypisie
ja teżCos ostatnio mam straszna ochote na gazowane slodkie napoje :
ja też dziś się dziwnie czuję, rano miałam parę bolesnych skurczy, teraz to tylko mi się brzuszek co chwila stawia, Mały się troszkę pokręcił, głowa mnie znów pobolewaja dzis dziwnie się czuje ...ale wątpie by cos sie rozkręcilo.....
mnie sie chce spac od rana i czuje parcie ale na kupe..... wyproznilam sie juz 3 razja też dziś się dziwnie czuję, rano miałam parę bolesnych skurczy, teraz to tylko mi się brzuszek co chwila stawia, Mały się troszkę pokręcił, głowa mnie znów pobolewa
no mąż właśnie walczy jak otworzył drzwi od pokoju to strasznie zajechało tym środkiem, na pewno tam nie wrócimy dopóki się porządnie nie wywietrzeje, potem skoczymy do miasta zobaczyć ile kosztują te pochłaniacze.. no i wlasnie ten pochlaniacz wilogici jest dobry na grzyba,,,, kurcze przez niego tyle klopotow wallczcie z nim bo choroby tylko przynosi;/
no to czekamyzaraz Wam wrzucę najświeższą fotkę
supermi dziś w końcu przyszedł pokarm D
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość