ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2008, 10:11

witajcie

no ja dzis na nogach od 8, poszłam spac na nowy czas cos w okolicach 4, ale jakos tak czuje sie wyspana i nawet juz mam wszystko na obiad przygotowane :ico_brawa_01:
Mila ponoc była bardzo grzeczna :ico_sorki: :-) tescie sie spisali :-)
A na weselu fajnie, ale do czasu...jak juz przyszła " nasza " pora spania, to normalnie porazka, dopiero po oczepinach znow jakos sie orzywilismy, normalnie :ico_szoking: jak stare dziadki od 21 ziewanie i te sprawy, ale sie wytanczyłam i stwierdziłam ze sobie super wygodne buty kupiłam bo nawet mnie dzis nogi nie bola :-D

sprobuje wkleic jakies foty, ale nie mam w sumie chyba zadnego zdjecia gdzie moja kiecka jest w całosci widoczna..obejrze..

teraz ide sie zajac moja kruszyna, bo cos tam juz marudzi jak widzi mnie przy kompie..

acha..

zbora no chyba bym tego goscia udusiła, okazałas chociaz swoja złość? :ico_zly:
kate pasy to pasy, wiec roznie moze byc, oczywiscie wszystko zalezy od swiadkow, co oni powiedza...ale swoja droga te pijusy na ulicach to umia namącić, bo "to" idzie i na nic nie zwraca uwagi..

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

30 mar 2008, 10:14

to zdjęcia z wczoraj :-D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-03-30, 10:19 ]
mam jeszcze jedno, mnie sie to najbardziej podoba :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2008, 11:23

Hej!
No zdjęcia śliczne...na prawdę fajna z Ciebie babeczka!!! i mam nadzieję, że cała ta historia się jakoś poukłada.

Sikorka niezłe p[omysły na pokoik...Mnie się też wydaje że niebieski lub zieleń...z jakimiś właśnie motywami, super!!!

Lady ale Ci zazdorszczę!!! tylko pewnie dziś by się przydało poodpoczywać co?

U nas noc średnia...Jak się kładlismy to Hania zaczęła koncerty. Przez ten katar paskudny dostała tez mokry kaszel. Ale taki okropniasty, że :ico_szoking: jutro idę do lekarza, bo boję się że jej na oskrzela zejdzie...Dałam czopek, bo może ten ząb ją męczy...i spała...
Idę, bo jeszcze siedzę w stroju nocnym , gdyż J był w kościele, a ja biegałam za Hanią...to idę się upodobnić do człowieka...
miłej niedzieli!!!

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 mar 2008, 11:24

dzień dobry .. nie było mnie długo.ale by długo opisywac.. było u mnie trochę kłopotów zdrowotnych ... ale już wszystko pod kontrolą ... nie miałam siły pisać ..ale czytałam ... ale juz jestem i bedę
co u nas? ... bylismy na świeta w Krakowie - było bardzo miło - wkleję zdjęcia
Hubert - ma 7 zębów - 4 na górze i 3 na dole
chodzi :ico_szoking: :-D jeszcze tez raczkuje - jak mu sie akutar podoba ale chodzi coraz częściej - spokojnie przemierza 7-8merów :-D
i gada..non stop gada ..po swojemu - odkurzacz - jest GO ... jak mu sie mówi żeby dał klocka - daje , daj buty - poda :-) , duzo rozumie ... mam w dou małego smieszka :-D
normalniejestem zakochana we własnym synalcu ..i marzy mi sie 2 ciąża :ico_wstydzioch: ....poważnie ... taki drugi malec ....normalnie się robię matka polka :ico_haha_01: .... i rozmawialismy długo z Dużym ..i chyba za 3 lata będziemy sie tez strać o adopcje dziecka ... jeżeli możemy ..to chyba chcemy :ico_wstydzioch: ....

zbora - no normalne bym udusiłą chlopa ... ale trzymam kciuki za dobra znalezienie auta!!
kate - no Ma jesy taki dorosły :ico_szoking: suer zdjęcia
ladybird23, - tańców zazdroszcze!!! i dawaj zdjęcia
ewcik - jezeli dobrze zrozumiałam - to sie wyprowadzacie i przeprwadzacie ..no ..nareszczie!!!
jagódka - zdjęcia małej i Twoje powala!!!!!! ty śliczna ..a mała wyszczuplała - super dziewczynka!!
mama Dominika - Kini kitka .. :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kulka - chlopca pokój ..ja bym machnęła - przecierke w niebiesko - ala niebo na jednej scianie .... albo na ecri i jakis pasek z autami??? :ico_noniewiem:
Glizdunia - mnie ta towja Maya ..to rozwala ..mądra , faja , sliczna dziewczynaka!!!
sikorka - Karolek i chłopaki twoje są takie podobne i....ładne - do dtsrszego juz dziewczyny przychodza??? co???
massumi - twoje maluchy mnie tak zaraziły i kulki - dwójka ..normalnie jestem zachwycona .... i sie staramy :-D

..wybaczcie jezeli cos ominęłam ... normalnie roztrzepana na maxa ... :-) ale zaraz wkleje zdjęcia - jak yglądamy i co tamu nas :-D

[ Dodano: 2008-03-30, 11:36 ]
no to zdjęcia ..\

Obrazek

Obrazek

Obrazek

aaamały waży ok 12-13 kilo .i ubranka teraz na 98 ... i buty juz 21 za małe ..chyba ...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2008, 12:54

Gosia A, patrzac na zdjecie Hubercika ktore dodalas i to w twoim podpisie to normalnie jestem w szoku - te same oczy, wiecej wlosow i taki dorosly twoj synalek...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2008, 13:27

Hej!
No Gocha wreszcie jesteś...mały...sory...wielki Hubert jest nadal przesłodki...Szkoda tylko, że jego mama nas zanidbała...Ale teakie życie! Powodzenia
A zdjęcia super! na prawdę Hubik wygląda na dużo starszego...

U mnie tak se...młoda gania gdzieś między nogami...bawi się wciąż czymś innym...ech......

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2008, 13:37

a ja cos dzisiaj zmarnowana jestem
zborra co za facet wstretny ale niestety handlarze to handlarze
dobrze ze zauwazyliscie takie rzeczy bo potem by byly jaja

z tym wypadkiem to tez niezle ale mysle ze wiezienie mu nie grozi bo jednak pieszy trzezwy nie byl a to jest jakas okolicznosc lagodząca

wiecej nie pamietam sorka ale naprawde kiepsko sie czuje

jeszcze popoludniu do tesciow bo tesciowa ma ur i do tego ladna pogoda wiec moje M nonono szaleje mnie troszke mniej :ico_chory:

a i obiecałam wam fociaki mebli

Obrazek

jedna sciana i druga sciana

Obrazek

i moje dziecie

Obrazek

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2008, 13:41

jagodka24, mebelki fajne, aczkolwiek nie w moi stylu :)

taka ładna pogoda, a ja do wieczora w pracy... :(

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2008, 14:35

Jagódka najgorsze to, że to nie handlarz tylko prywatny gość...sprzedawał swoje auto...szok! jak do nas ktoś dzwonił po corsę, to J od razu mówił co jest nie tak...a tu? człowiek gna 350km i nonono!
Meble świetne i na prawdę ślicznie się prezentują na tej ścianie... :ico_brawa_01: na prawdę elegancko!!! a to macie w jednym pokoju?

Mi się też chce jakichś meblowych zmian...ale dopóki Hania nie będzie miała swojego pokoju to nic z tego. Poza tym, muszę o mocno przemyśleć, czy zostawić sypialnię, czy nie..bo wtedy 1pokój Hani, 2-sypialnia i zostaje tylko salon na dole...więc nie wiem...

A wszyscy spacerują czy jak???

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

30 mar 2008, 14:49

dzieki Ci wspaniała nasza Sikoreczko........... super te naklejki scienne i szablony !! :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”