dzień dobry .. nie było mnie długo.ale by długo opisywac.. było u mnie trochę kłopotów zdrowotnych ... ale już wszystko pod kontrolą ... nie miałam siły pisać ..ale czytałam ... ale juz jestem i bedę
co u nas? ... bylismy na świeta w Krakowie - było bardzo miło - wkleję zdjęcia
Hubert - ma 7 zębów - 4 na górze i 3 na dole
chodzi

jeszcze tez raczkuje - jak mu sie akutar podoba ale chodzi coraz częściej - spokojnie przemierza 7-8merów
i gada..non stop gada ..po swojemu - odkurzacz - jest GO ... jak mu sie mówi żeby dał klocka - daje , daj buty - poda

, duzo rozumie ... mam w dou małego smieszka
normalniejestem zakochana we własnym synalcu ..i marzy mi sie 2 ciąża

....poważnie ... taki drugi malec ....normalnie się robię matka polka

.... i rozmawialismy długo z Dużym ..i chyba za 3 lata będziemy sie tez strać o adopcje dziecka ... jeżeli możemy ..to chyba chcemy

....
zbora - no normalne bym udusiłą chlopa ... ale trzymam kciuki za dobra znalezienie auta!!
kate - no Ma jesy taki dorosły

suer zdjęcia
ladybird23, - tańców zazdroszcze!!! i dawaj zdjęcia
ewcik - jezeli dobrze zrozumiałam - to sie wyprowadzacie i przeprwadzacie ..no ..nareszczie!!!
jagódka - zdjęcia małej i Twoje powala!!!!!! ty śliczna ..a mała wyszczuplała - super dziewczynka!!
mama Dominika - Kini kitka ..
Kulka - chlopca pokój ..ja bym machnęła - przecierke w niebiesko - ala niebo na jednej scianie .... albo na ecri i jakis pasek z autami???
Glizdunia - mnie ta towja Maya ..to rozwala ..mądra , faja , sliczna dziewczynaka!!!
sikorka - Karolek i chłopaki twoje są takie podobne i....ładne - do dtsrszego juz dziewczyny przychodza??? co???
massumi - twoje maluchy mnie tak zaraziły i
kulki - dwójka ..normalnie jestem zachwycona .... i sie staramy
..wybaczcie jezeli cos ominęłam ... normalnie roztrzepana na maxa ...

ale zaraz wkleje zdjęcia - jak yglądamy i co tamu nas
[ Dodano: 2008-03-30, 11:36 ]
no to zdjęcia ..\
aaamały waży ok 12-13 kilo .i ubranka teraz na 98 ... i buty juz 21 za małe ..chyba ...