Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2008, 23:12

Dziewczyny nie odkładajcie :ico_ciezarowka: ja Wam to mówię. Chociaż tak jak ja mam też jest fajnie i napewno lżej. Kacper sam się sobą zajmie więc ja mam tylko jednego mola na głowie :ico_oczko: No niby nie tak do końca, bo lekcje trzeba sprawdzić, obiad podać, ale przewijać i prowadzać już nie :ico_oczko: A chłopaki kochają się na zabój!!

zborra, a jak Ty chcesz tą :ico_ciezarowka: jak u Was taka posucha :ico_oczko: od 2 miesięcy :-D

kamizela, wiem jak to jest z tym odkładaniem :ico_ciezarowka: ale młoda jesteś masz jeszcze czas.

Gosia A, wiesz, że ja już od dawna o adopcji myślałam albo o rodzinnym domu dziecka, tylko kasa,kasa, kasa. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Ciebie i Dużego, że debatujecie na ten temat. Myślę, że warto, bo nie ma nic cenniejszego niż uśmiech dziecka.

GLIZDUNIA, tyle ciast i ciasteczek, to ja może wpadnę na tą imprezę :-D A Maya to poprostu...........brak mi słów jaka ona urocza!

Dobrze, że tu takie pustki, bo bym nie nadrobiła czytania. Ale pogoda cudna więc my dziś na dwóch spacerach byliśmy, przed drzemką i po drzemce :-D Karol jest taki ciekawy świata, oglądamy wszystko dookoła, trawkę, kwitnące forsycje, pieski, kaczuszki na stawie, chodze z nim i wszystko mu opisuję i mówię co jest co. Dziś nawet mrówkę na chodniku dojrzał, chyba się wrodzi do Kacpra :-D Kacper pierwsze zdanie jakie wypowiedział było: "Mlumla idzie" czyt. "mrówka idzie" :-D

No to już dobranoc

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 kwie 2008, 23:28

no to ja chyba ostatnia dzisiaj...
Maya juz dawno spi....a ja buszuje po neciku......i tez zaraz zmykam.....do juterka!!

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2008, 07:41

ha!!!! ja mówie pierwsza dzień dobry :-D co to sie porobiło :-D :ico_kawa: dla wszystkich ja lece pod prysznic i do roboty

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2008, 08:46

To i ja się witam, dziś może częściej wpadnę, bo za oknem pada, obiad wczoraj wieczorem podszykowałam więc dziś będzie więcej czasu :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

02 kwie 2008, 08:49

ja tylko dzień dobry mówie i lecę dalej porządki robić

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 08:59

witam sie i ja

dzisiaj dzien w pracy - za oknem pochmurno...

ale wczoraj byla piekna pogoda i bylam z mala na 2h spacerku :) a wieczorkiem na zakupkach :) ale nic nie kupilismy tylko sie rozgladalismy :) za bucikami i innymi pierdulkami :P

co do fotelika, to chyba kupimy taki jak zarzucilam wczesniej linka... fajny, w miare tani bo 300zł a jak porownywalismy z takim samym firmy chicco to zero roznic - poza cenową oczywiscie :P

nie moge sie doczekac konca miesiaca - urlop i jedziemy w gory na dlugi weekend majowy

a no i mam pytansa...
co propocujecie na prezent z okazji 2-giej rocznicy slubu??

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2008, 09:06

Hejka
Jestem i ja.
Zbora naprawdę chcecie wyjechać?
Ewcik, miłego sprzątania. I zdjęcia porób nowego mieszkanka.
Gosia A, czasem uda się być pierwszą ;)
doris, ja niestety nie wiem o prezentach. :(
A wyjazdu Wam zazdroszczę. Fajnie tak się wyrwać.

A u mnie mężulek się rozchorował i chyba mnie zaraża bo dzisiaj wstałam z katarem :( Oj te chłopy

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2008, 09:18

o jejku ale tu plany wyjazdowe cholercia :ico_olaboga:

my raczej nie wyjedziemy nigdzie to nie dla mnie

wczoraj super dzionek wiec zaliczylysmy 2 godz spacerku w iscie letnich tempkach
a tu kilka fotek

Obrazek
Obrazek

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

02 kwie 2008, 09:27

hej nie mam siły dziś jestem padnięta, niewyspana dzień jakiś taki kulawy, głowa mnie boli i tyyyyle rzeczy do zrobienia :ico_placzek:

a nie mówiłam Wam moi lokatorzy się wyprowadzają, dostali dom w spadku i teraz znów szukam ludzi, którzy by się tą moją chatką puchatka zajęli, szkoda ze tamci sie wyprowadzają bo to dobrzy ludzie, dbali o dom a teraz na kogo trafię??? zobaczymy,

Sikorka może podeślij mi Karolka nauczy mi dziecko mówić i chodzić :-D , ale Ty masz zdolne dzieci, ale nie ma się co dziwić przecież Ty jesteś super więc i dzieci też :-D kurcze chciałabym być taka jak Ty :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 kwie 2008, 10:55

hello...jestem juz...Maycia poszla na drzemke...u nas dzis deszczowo i tak nijak....wiec nawet na spacerek nie idziemy niestety....
Jagodka....cudne fotki ze spacerku...ach jak milo sie oglada :ico_brawa_01: :-D
Sikorko rozwalilas mnie tą"Mlumlą" hehehehe :ico_brawa_01:
Doris..weekend majowy...super sie zapowiada...my weekend majowy spedzamy w uk a potem zaraz do PL....
no wlasnie,chcialabym wiedziec czy mamy jakas mozliwosc sie spotkac choc z czescia z Was....Lady,Jagodka...chetne?a reszta Pan?
Pati,bron sie przed katarem...paskudztwo!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”