Kilolek spokojnie, ja tylko zapytałam, bo pamiętam jak właśnie
Isia poruszała ten temat o dobrej organizacji. Wiem i domyślam się jak możesz być zarobiona, bo nauczyciele mają naprawdę dużo pracy. Ja pracuję w podstawówce. Mam klasy 1-6. Fakt pracuję 2 dni w tygodniu, ale mi doszło jeszcze Matka przedszkole, mój basen, chora babcia do której jeżdżę 2 razy w tygodniu na całe dnie, mój kurs do certyfikatu.Także jakoś to razem by tyle wychodziło
Oczywiście każda mama postępuje inaczej jak najlepiej dla swojej rodziny. Ja nie robię nic z obowiązków po nocach ponieważ to było celowe zamierzenie. Chcę pokazać dzieciom, że mama ma obowiązki. W wielu z nich uczestniczą. Robimy razem obiadki, kroją, wałkują ciasto, mieszają, miksują. Matek mi poodkurza. Jak prasuję, mała prasuje ubrania zabawkowym żelazkiem. To wszystko dostarcza wiele frajdy. Także myślę, że nie jest to złe wyjście.
Poza tym mama i tata muszą mieć czas wolny, czas dla siebie, a taki czas u nas jest od ok. 20,30. Jeśli jestem wypoczęta, to jestem radosna i pełna pomysłów dla dzieci na nowy dzień. Także ja tam tak sobie wymyśliłam
Isia fotki piękne. Widzisz jak ładnie Ci w tej opasce. Fajnie wymyśliłaś.
I dopiero teraz zobaczyłam jaka Oli jest podobna do Ciebie!! a jak pięknie wyglądała. Mała księżniczka