Witam,
ja domu bo Damian w nocy na zmianę kaszlał i sczekał i płakał, prawie nie spałam, do tego mama chora to bałam się że nie da rady z moim chorowtkiem.
Był lekarz i osłuchowo i oglądowo jest ok, choc sam przyznał, że kaszle brzydko, do przedszkola znów przez tydz. nie pójdzie, się nachodził tydzień i 2dni
Mnie mdli ale nie ciągnie do żygania, raz tylko pobiegłąm do kibla ale obeszło się bez zwrotów...
choc przyznam szczerze, że wolałabym rzygną i z głowy, z Damianem tak miałam rzygałam i to tak, że masakra tzn. nie zawsze codziennie ale zdarzało się i po 2-3razy dziennie i wyglądałam strasznie bo mi pękały naczynka na twarzy, ale na prawde poszłam zwróciłam i po chwili spoko a teraz cały czas niedobrze i sama nie wiem jak...
a co do przechodzenia to różnie bywa, ja w 1 ciąży rzygałam do 9 miesiąca, ostatni raz 2tyg przed porodem, choc z czasem rzadziej - 1-3 razy na miesiąc. także nie ma reguły choc mam nadzieję że jednak w końcu te mdłości i obrzydzenie do wszystkiego mi przejdzie
Damian wie, że będzie miła rodzeństwo i cieszy się, jak mu powiedziałam to był w szoku i śmiał się i bluzkę mi podnosił i zaglądał i mówił, że przecież ja go nie widzę, to mu powiedziałam, że dzidziuś jeszcze malutki a on na to jak mój paluszek
Wszystkim mówi, że mamusia ma w brzuszku dzidziusia, ale teściowej wczoraj powiedziec nie chciał - Piotrek powiedział
jest przejęty a jeszcze jak mu powiedziałam, to powiedział jak schodziliśmy na dół, dobra ale ja będę mu kupowac smoczki dobja, bo musza byc niebieskie, a ja mu na to, dobra jak juz bedziemy robic zakupy dla dzidziusia to pojedzie z nami i pomoże wybierac, to powiedział, dobra super
a potem jak robiłam jeśc to mi mówi mama a dzidziuś będzie robic kupy, ja mu na to no tak, a on w śiech śmierdzące feee (jakoś dzieci bawią takie rzeczy
)
ja mówię no na pewno, na co Damian dobja, to ja Ci bede pomagał, pieluchy nie zmienię bo fuj, ale będe ci poamagał zmianc dobja
ciekawe na ile mu starczy zapału hehe
ja się czuję tak se, bolą mnie mięsnie bo wczoraj po małej przerwie poszłam pobiegac i to prawie bez rozgrzewy bo miałam chwilę tylko
jaka niedojedzona jesetm dziś